Γιαγιά μου… σ’ ευχαριστώ!

Δελτίο Τύπου  27/08/2019 13:20
Γιαγιά μου… σ’ ευχαριστώ!

Γιαγιά μου… σ’ ευχαριστώ!

Δελτίο Τύπου  27/08/2019 13:20

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκστρατεία εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «Γιαγιά μου… σ’ ευχαριστώ» που υλοποιήθηκε από τη Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ ΠΕΤΡΟΥ σε συνεργασία με τις Υπεραγορές Παπαντωνίου, με στόχο την οικονομική ενίσχυση του Μελάθρου Αγωνιστών της ΕΟΚΑ.

RELATED ARTICLES


Με την ολοκλήρωση της ενέργειας, ο κ. Μιχάλης Πέτρου εκ μέρους της Γαλακτοβιομηχανίας Α/ΦΟΙ ΠΕΤΡΟΥ και η κα. Έλενα Παπαντωνίου εκ μέρους των Υπεραγορών Παπαντωνίου, επισκέφθηκαν το Μέλαθρον την Πέμπτη, 22 Αυγούστου οπότε και παρέδωσαν την εισφορά τους στον πρόεδρο κ. Θεοφάνη Παναγιώτου, η οποία θα χρησιμοποιηθεί προς όφελος της νέας πτέρυγας αποκατάστασης.

Το ποσό της εισφοράς συγκεντρώθηκε από τις αγορές προϊόντων ΑΛΑΜΠΡΑ και «Η ΓΙΑΓΙΑ», στα πλαίσια ενέργειας που υλοποιήθηκε από 1η μέχρι 10 Ιουλίου σε συνεργασία με τις Υπεραγορές Παπαντωνίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η όλη ενέργεια ήταν εμπνευσμένη από τη ζωή και τη δράση της αείμνηστης γιαγιάς Κακουλούς, από την οποία πήρε και το όνομά της η γκάμα γαλακτοκομικών προϊόντων «Η ΓΙΑΓΙΑ».

Στόχος της εν λόγω δράσης ήταν να τιμήσει την πολύτιμη σχέση και τους δυνατούς δεσμούς που έχει κάθε Κύπριος καταναλωτής με τη γιαγιά του, εκφράζοντας ένα τεράστιο «ευχαριστώ», για όλα όσα προσφέρουν καθημερινά σε κάθε κυπριακή οικογένεια. 

Tέλος, στα πλαίσια της επίσκεψης, ο κ. Πέτρου και η κα. Παπαντωνίου ενημερώθηκαν για το έργο, την πορεία και τους στόχους του Μελάθρου, καθώς επίσης και για τη νέα πτέρυγα αποκατάστασης (Πτέρυγα Απόδημου Ελληνισμού) που βρίσκεται υπό ανέγερση, με την υπόσχεση ότι η Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ ΠΕΤΡΟΥ θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα όλες τις γιαγιάδες της Κύπρου, για όλα εκείνα τα ανεκτίμητα που προσφέρουν ακούραστα στον τόπο μας.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας