Παγωτά για το προσωπικό της Parimatch

  09/08/2019 12:03
Παγωτά για το προσωπικό της Parimatch

Παγωτά για το προσωπικό της Parimatch

  09/08/2019 12:03

Μια ευχάριστη καλοκαιρινή έκπληξη είχαν οι υπάλληλοι της Parimatch σήμερα, ένα ψυγείο γεμάτο παγωτά! 

RELATED ARTICLES


H εταιρεία ως πρότυπο καλού εργοδότη φροντίζει να προσθέτει καινούρια κίνητρα και να κάνει καθημερινές εκπλήξεις στο προσωπικό της, επιβραβεύοντας την συνεισφορά τους και παρακινώντας τους για την αύξηση της παραγωγικότητάς τους.

Στην Parimatch νοιαζόμαστε για τους υπαλλήλους μας. Για την ευημερία τους, σημαντικό ρόλο παίζει η δίκαιη μεταχείριση, το ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον, η ιατροφαρμακευτική κάλυψη, το ευέλικτο ωράριο και το δωρεάν μεσημεριανό γεύμα. Επιπρόσθετα,  φροντίζουμε το εργατικό δυναμικό μας με εκπλήξεις που εμβάλλουν μια ευχάριστη νότα στην ρουτίνα της καθημερινότητας τους, αναφέρει η Group HR Director της Parimatch, Μαριάννα Χατζηαντωνίου. 
 

parimatchpagota2

Το προσωπικό της Parimatch απολαμβάνει επίσης πολλές ξεχωριστές εταιρικές εκδηλώσεις, δωρεάν μαθήματα Αγγλικών κατά τη διάρκεια των εργάσιμων ωρών, επιχορήγηση των εξετάσεων ACCA και CySEC, ίσες ευκαιρίες προσωπικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης και ανέλιξης, πρόγραμμα διαχείρισης ταλέντων και σύστημα αξιολόγησης. Επιπρόσθετα, τα κεντρικά γραφεία της Parimatch βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση, σε νέες εγκαταστάσεις με άφθονο φωτισμό και με θέα τη θάλασσα, lounge area για το πρόγευμα και το μεσημεριανό γεύμα (τα οποία προσφέρονται δωρεάν), ποδοσφαιράκι, darts board και arcade machine! 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας