Αγιασμός στο Θερινό Σχολείο της Τσιμεντοποιίας Βασιλικού

Δελτίο τύπου  11/07/2019 09:03
Αγιασμός στο Θερινό Σχολείο της Τσιμεντοποιίας Βασιλικού

Αγιασμός στο Θερινό Σχολείο της Τσιμεντοποιίας Βασιλικού

Δελτίο τύπου  11/07/2019 09:03

Η Τσιμεντοποιία Βασιλικού ανοίγει τις πόρτες του Θερινού της Σχολείου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, φιλοξενώντας παιδιά εργαζομένων της Εταιρείας και των γειτονικών κοινοτήτων, ηλικίας από 6 μέχρι και 12 ετών.

RELATED ARTICLES

Στις 9 Ιουλίου 2019 πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός στο Θερινό Σχολείο, το οποίο στεγάζεται στον χώρο του δημοτικού σχολείου Ζυγίου και πρόκειται να λειτουργήσει για δύο μήνες, από 1 Ιουλίου μέχρι και 30 Αυγούστου 2019.

Διπλωματούχοι εκπαιδευτικοί απασχολούν εποικοδομητικά τα παιδιά σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, από τις 7.00 μέχρι τις 16.00, μέσα από ειδικό πρόγραμμα που σχεδιάστηκε από την Εταιρεία μαζί με έμπειρους εκπαιδευτικούς, για να ικανοποιήσουν και να καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών.

Σκοπός του προγράμματος είναι η ανάπτυξη δεξιοτήτων και γνώσεων, μέσα από διάφορες δημιουργικές και ομαδικές δραστηριότητες, όπως είναι το θέατρο, η ζωγραφική, κατασκευές, μουσική, γυμναστική, τάεκβοντο, αγωγή ζωής (συναισθηματική, περιβάλλον), χρήση βιβλιοθήκης, εκδρομές κλπ. Φέτος προστέθηκαν νέες δραστηριότητες όπως, ρομποτική, ποδόσφαιρο, ζούμπα, χορός, γυμναστική και τζούντο, σε συνεργασία με εξωτερικούς συνεργάτες. Το μεσημεριανό γεύμα και σνακ των παιδιών παρέχεται από εγκεκριμένο εστιατόριο της περιοχής ενώ το μενού έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την υγιεινή διατροφή των παιδιών.

Το Θερινό Σχολείο δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των εργαζομένων της Τσιμεντοποιίας Βασιλικού και των γειτονικών κοινοτήτων κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όπου τα σχολεία παραμένουν κλειστά και οι γονείς δυσκολεύονται να βρουν τρόπους απασχόλησης των παιδιών τους.

Η Τσιμεντοποιία Βασιλικού αναπτύσσει συνεχώς Εταιρική Υπευθυνότητα και προσφέρει κοινωνικό έργο, μέσα από καλές πρακτικές που σχεδιάζει και εκτελεί, βασισμένη πάντα στην πολιτική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της.

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας