10 τυχεροί παρέλαβαν το πιο καλοκαιρινό δώρο από τη LIDL ΚΥΠΡΟΥ!

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 7 Ιουνίου, μια άκρως καλοκαιρινή εκδήλωση στη Lidl Food Academy, από την Lidl Κύπρου, για τους 10 μεγάλους τυχερούς του διαγωνισμού «Όπου υπάρχει καπνός... υπάρχει και GasGrill», που πραγματοποιήθηκε μέσω της ιστοσελίδας της Ακαδημίας. Το δώρο; Οι 10 τυχεροί κέρδισαν από μία ψησταριά υγραερίου Milton Landman GasGrill! 

Οι νικητές παρευρέθηκαν στην Ακαδημία για να παραλάβουν το δώρο τους μαζί με μια ευχαριστήρια κάρτα για τη συμμετοχή τους. Μαζί με τους νικητές, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και εκπρόσωποι των ΜΜΕ και γνωστοί influencers.
 

Οι πόρτες της Ακαδημίας άνοιξαν με την ομάδα της Lidl Κύπρου, τον σεφ Κωνσταντίνο Πετεβίνο και τους βοηθούς του να υποδέχονται τους εκλεκτούς καλεσμένους. Στη συνέχεια, κάθε τραπέζι είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει μια ποικιλία από νόστιμα εδέσματα που ετοίμασε στο GasGrill ο σεφ. Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν ένα δείπνο κάτω από τον έναστρο ουρανό με συνοδεία τις μελωδικές επιλογές του dj της βραδιάς.
 

Σε αυτή την καλοκαιρινή και χαρμόσυνη ατμόσφαιρα, οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν την παρουσίαση του νέου προϊόντος της Lidl Κύπρου, μαθαίνοντας τον τρόπο λειτουργίας του. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, η PR Manager της Lidl Κύπρου, Φωτεινή Παλληκαρίδου, αφού ανακοίνωσε τα ονόματα των νικητών στα ΜΜΕ, κάλεσε τους τυχερούς να παραλάβουν το δώρο τους και να βγάλουν μια αναμνηστική φωτογραφία φορώντας την ποδιά της Lidl Food Academy. Τέλος, έδωσε όλες τις πληροφορίες στους προσκεκλημένους για  το νέο τρόπο πώλησης της Lidl Κύπρου, ''You order We deliver'', που ισχύει μόνο για συγκεκριμένους κωδικούς, όπως το  Milton Landman GasGrill.
 


Περισσότερες πληροφορίες για το νέο τρόπο παραγγελίας:
https://www.lidl.com.cy/el/forma-paraggelias-oroi-proupotheseis.htm

 

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor