Η Unicars με τους πελάτες της στον τελικό του UEFA Nations League στην Πορτογαλία

Δελτίο τύπου  13/06/2019 10:41
Η Unicars με τους πελάτες της στον τελικό του UEFA Nations League στην Πορτογαλία

Η Unicars με τους πελάτες της στον τελικό του UEFA Nations League στην Πορτογαλία

Δελτίο τύπου  13/06/2019 10:41
Η Unicars παρέα με τη Volkswagen, επίσημο χορηγό mobility του UEFA Nations League, έδωσε το παρόν της μαζί με τυχερούς πελάτες της στην Πορτογαλία για το μοναδικό ποδοσφαιρικό γεγονός του καλοκαιριού - τον τελικό του UEFA Nations League - την Κυριακή 9 Ιουνίου. 

RELATED ARTICLES


 
Το ταξίδι εμπειρία ήταν γεμάτο με εκπλήξεις σε ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα με tasting, pre-parties και after parties! Μια VIP εμπειρία ειδικά για τους πελάτες της Unicars στα πλαίσια της δέσμευσης της εταιρίας για μοναδικές στιγμές.
 
Όπως αναφέρει ο Διευθυντής Μαρκετιγκ της Unicars, κ.Κωνσταντίνος Ανανιάδης, «η Unicars είναι πιστή στις υποσχέσεις της να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες σε όλους του καταναλωτές που προτιμάνε τη Volkswagen και όλα τα άλλα μοντέλα των υπόλοιπων μαρκών του ομίλου». Σημειώνοντας τις ευχαριστίες του στον Μιχάλη, το Σάββα και τον Κυριάκο για την παρουσία τους, υπενθύμισε ότι όλο αυτό δεν θα ήταν εφικτό αν πίσω από αυτή τη διοργάνωση δεν συμμετείχε ολόκληρη η οικογένεια της Unicars.
 
Σε ζωντανή σύνδεση από το Ντραγκάο και σε μια ακόμα μοναδική εκδήλωση ανοιχτής προβολής του τελικού που διοργάνωσε την ίδια μέρα η Unicars στο Nicosia Mall, η χαρά και η καλή διάθεση των πελατών που συνόδεψαν την εταιρία στον μεγαλο τελικό ήταν ολοφάνερη. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Κυριάκος στο live link, αυτό που βίωσε ήταν μοναδικό και ανεπανάληπτο, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο after party του VIP room της UEFA. Ενώ ο Σάββας από το γήπεδο έδωσε της ευχαριστίες τους στην εταιρία και συμπλήρωσε ότι αυτό που ζουν δεν περιγράφεται.
 
Το UEFA Nations League είναι ένα σπουδαίος θεσμός του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και η Unicars μαζί με τη Volkswagen είναι θερμοί υποστηρικτές. Αποτελεί πηγή εθνικής υπερηφάνειας και ποδοσφαιρικής ταυτότητας, η οποία ενώνει τους οπαδούς από όλες τις χώρες. Και για τη Unicars το ποδόσφαιρο, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι σέβεται αυτές τις αξίες.
 
Η Unicars "οδηγεί" σταθερά της εμπειρίες των πελατών της ενώ υπόσχεται πολλές μελλοντικές εκπλήξεις. #DrivingYourStories.
 

 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας