Arla Protein: «Δυνατός» χορηγός στο Dorians Coastal Challenge

Το Dorians Coastal Challenge, η απόλυτη πρόκληση σωματικής δύναμης που πραγματοποιείται από το 2015 στην Κύπρο, επέστρεψε ξανά στις 4 Μαΐου στον Μόλο Λεμεσού!  

Στη φετινή «πρόκληση» δεν θα μπορούσε με τίποτα να λείπει η αγαπημένη μας σειρά ροφημάτων Arla Protein, ως ένας «δυνατός» χρυσός χορηγός, στο πλαίσιο αυτής της πρωτότυπης ενέργειας. 

Φέτος λοιπόν, όλοι οι συμμετέχοντες και λάτρεις της περιπέτειας έζησαν την ένταση της δοκιμασίας με την ενίσχυση του Arla Protein! Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι  σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκε από ένα ρόφημα Arla Protein, προκειμένου να γεμίσουν με… δύναμη και ενέργεια! Πιο συγκεκριμένα, τα  Arla Protein είναι γευστικά και θρεπτικά ροφήματα γάλακτος από αγνά, φυσικά συστατικά που διαθέτουν 25 γραμμάρια πρωτεΐνης, περίπου 40% περισσότερη από το κοινό γάλα. Αυτό ακριβώς συμβάλλει στη διατήρηση και την ανάπτυξη της μυϊκής μάζας και στην καλή λειτουργία του μεταβολισμού.

Παράλληλα όμως, αξίζει να σημειώσουμε ότι ένα μπουκάλι Arla Protein σας κρατά σε φόρμα λαμβάνοντας την αναγκαία σωματική δύναμη πριν ή μετά τη γυμναστική! Διατίθενται σε δύο μοναδικές επιλογές ροφημάτων: με Χαμηλά λιπαρά ή με Χαμηλά λιπαρά και 50% λιγότερη ζάχαρη. Ιδανικά λοιπόν εξυπηρετούν τον σκοπό τους, καθώς οι συμμετέχοντες του  Dorians Coastal Challenge έθεσαν σε δοκιμασία την αντοχή, τη δύναμη και το σθένος, τους μέσα από δύσκολες δοκιμασίες για να περάσουν τη γραμμή τερματισμού.
 

 

 

Μέσα από την μακρόχρονη πορεία της, η Arla Foods ξεχωρίζει και φέρνει καθημερινά στο τραπέζι μας μια ποικιλία από αγαπημένα προϊόντα, όπως τα Arla Cream Cheese, τα κίτρινα τυριά και τη σειρά Arla Protein, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες μας για φυσικά συστατικά, υγεία, ασφάλεια και ποιότητα. Τη σειρά προϊόντων της Arla Foods εισάγει και διανέμει στην κυπριακή αγορά η ipH Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers Ltd.
 

Δειτε Επισης

Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor
Πνευματικά δικαιώματα: Χρήση έργων από επιχειρήσεις και καταστήματα