Συνάντηση των στρατηγικών εταίρων του Cyprus Institute of Marketing

Δελτίο Τύπου  18/03/2019 10:17
Συνάντηση των στρατηγικών εταίρων του Cyprus Institute of Marketing

Συνάντηση των στρατηγικών εταίρων του Cyprus Institute of Marketing

Δελτίο Τύπου  18/03/2019 10:17
Το Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School, διοργάνωσε συνάντηση των Στρατηγικών Εταίρων του την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019 και ώρα 9πμ-11πμ στο The Club (Phoenix Leaders)«Phoenix Leaders Club», στην Λευκωσία.

RELATED ARTICLES


 
Το έχει συνάψει μέχρι στιγμής 14 Στρατηγικές Συνεργασίες το με κορυφαίες κυπριακές επιχειρήσεις και παγκόσμιους κολοσσούς με σκοπό την ανταλλαγή τεχνογνωσίας, πρόσβασης στην αγορά εργασίας και γενικότερα την ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ του ακαδημαϊκού και επιχειρηματικού κόσμου. Οι Στρατηγικοί Συνεργάτες είναι μέχρι στιγμής –
 
 1. Τράπεζα Κύπρου
 2. Όμιλος ΧΑ Παπαέλληνας
 3. McDonalds
 4. ForexTime
 5. IBM
 6. Pari Match
 7. Cablenet
 8. Columbia Shipmanagement
 9. Tototheo Maritime
 10. Χαραλαμπίδης/Κρίστης
 11. KPMG
 12. Gan Direct Insurance
 13. Iron Mountain
 14. Άλφα Μέγα
Σκοπός είναι οι Στρατηγικοί Συνεργάτες να καλύψουν όλο το εύρος της οικονομίας και να αριθμούν 20 μέχρι το 2020.  Στην συνάντηση παρευρέθηκαν οι Διευθυντές Ανθρώπινου Δυναμικού των 10 Στρατηγικών Συνεργατών καθώς και εκπρόσωποι Οργανισμών που ενδιαφέρονται να συνάψουν Στρατηγικές Συνεργασίες με το κορυφαίο κυπριακό Business School.   
 
Οι Στρατηγικές Συνεργασίες αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά περίτρανα τον ηγετικό ρόλο του CIM σαν το κατεξοχήν Κυπριακό Business School και ενδυναμώνει τις υπηρεσίες και την εκπαίδευση που προσφέρει στους φοιτητές του.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας