Η cdbbank τρέχει για τους μικρούς μαχητές της ζωής

Δελτίο Τύπου  13/03/2019 15:48
Η cdbbank τρέχει για τους μικρούς μαχητές της ζωής

Η cdbbank τρέχει για τους μικρούς μαχητές της ζωής

Δελτίο Τύπου  13/03/2019 15:48
Με στόχο τη στήριξη των παιδιών που μάχονται ενάντια στην παιδική λευχαιμία, το προσωπικό της cdbbank (Κυπριακή Τράπεζα Αναπτύξεως) συμμετέχει ως εταιρική ομάδα στον 13ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ 2019.
 
Παράλληλα, επιδιώκοντας να ευαισθητοποιήσει το κοινό για το θέμα του παιδικού καρκίνου, το προσωπικό της cdbbank, μέσα από ένα ξεχωριστό βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στέλνει το δικό του μήνυμα ελπίδας καλώντας όλους να συνεισφέρουν οικονομικά και να στηρίξουν το έργο του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος με σύνθημα «EVEN A SMALL DONATION IS A GREAT GIVING».

 

cdbbank - OPAP Limassol Marathon from Maria Olympiou on Vimeo.


Το κοινό έχει τη δυνατότητα να στηρίξει το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, συνεισφέροντας οικονομικά μέσα από την ειδική ηλεκτρονική σελίδα που αφορά αποκλειστικά τις εισφορές που γίνονται στο πλαίσιο του Μαραθωνίου.
 
Κάντε κλικ εδώ για να στηρίξετε το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα
 
Αξίζει να σημειωθεί πως η cdbbank αποτελεί έναν από τους σημαντικούς σύμμαχους του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος καθώς συμβάλει έμπρακτα στη στήριξη του νεοσύστατου εξειδικευμένου διαγνωστικού και ερευνητικού κέντρου παιδοογκολογίας στην Κύπρο. Η εν λόγω πρωτοβουλία αγκαλιάστηκε θερμά από το προσωπικό της Τράπεζας, το οποίο συμμετέχει μαζικά στον 13ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ 2019.

 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας