Το «Σοφία για τα Παιδιά» και η Partners VMLY&R ανοίγουν την καρδιά τους στη Λεβέντειο Πινακοθήκη

Η εταιρεία επικοινωνίας Partners VMLY&R, εμπνεύστηκε από την ημέρα της γιορτής της αγάπης, και ένωσε δυνάμεις με 100 και πλέον Κύπριους καλλιτέχνες, οι οποίοι φιλοτέχνησαν 100 άσπρες πέτρινες καρδίες, φτιαγμένες στην Κένυα, με μοναδικό στόχο την ενίσχυση του έργου του ιδρύματος «Σοφία για τα παιδιά» στην Κένυα και στην Κύπρο.

Για μια εβδομάδα, από τις 12 μέχρι και τις 18 Φεβρουαρίου, το κοινό θα μπορεί να επισκεφθεί την έκθεση «Sophia with love», την οποία φιλοξενεί η Λεβέντειος Πινακοθήκη, και να απολαύσει τα εκθέματα των Κύπριων καλλιτεχνών που με όλη τους την δημιουργική έμπνευση κατάφεραν να μεταμορφώσουν τις 100 καρδίες σε πραγματικά έργα τέχνης. Παράλληλα οι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορούν να αγοράσουν αυτά τα δημιουργήματα, αφού όλες οι καρδιές θα είναι διαθέσιμες για αγορά από €100 η μία, στηρίζοντας το έργο του «Σοφία για τα παιδιά» μιας και όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για την ουσιαστική βελτίωση των συνθηκών ζωής και εκπαίδευσης των παιδιών του Ιδρύματος.

Επίσης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του «Sophia with love», εθελόντριες του «Σοφία για τα Παιδιά» με τις μουσειοπαιδαγωγούς της Λεβέντειου Πινακοθήκης θα οργανώνουν παιδικά εργαστήρια όπου τα παιδιά θα περάσουν κάποιες ώρες δημιουργικής απασχόλησης με θέμα την τέχνη και τη μουσική. Οι θέσεις για τα εργαστήρια είναι περιορισμένες, γι’ αυτό, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποταθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση education@lenevtisgallery.org ή στο 22668838 /ext. 105 ή 109 για δήλωση συμμετοχής των παιδιών τους. Κάθε συμμετοχή κοστίζει €10 και συμπεριλαμβάνει δωρεάν στάθμευση.

Το «Σοφία για τα Παιδιά» είναι ένας Εθελοντικός Μη Κυβερνητικός Οργανισμός που ιδρύθηκε με σκοπό να βοηθήσει στην καταπολέμηση της φτώχιας και των συνεπειών της, επικεντρωμένος κυρίως στα παιδιά. Στην Κένυα, οι κύριοι τομείς δράσης του είναι η εκπαίδευση, η ασφάλεια και φροντίδα καθώς και η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Στην Κύπρο, λειτουργεί το πρόγραμμα «Μαγειρεύω και Προσφέρω» σε 16 ολοήμερα δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία, παρέχοντας καθημερινά μεσημεριανό φαγητό. 

Την έκθεση «Sophia with love» στηρίζουν ως χορηγός φιλοξενίας η Λεβέντειος Πινακοθήκη και ως συνδιοργανωτής η εταιρία Partners VMLY&R. Επίσης, πολύτιμη βοήθεια προσέφεραν οι εταιρίες Kailas Printers, Landas Colours και η Travel Express που πρόσφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους για την διοργάνωση της εκδήλωσης.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor