Εισφορά EXXONMOBIL/ΕSSO ΚΥΠΡΟΥ στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου

Δελτίο Τύπου  08/01/2019 12:10
Εισφορά EXXONMOBIL/ΕSSO ΚΥΠΡΟΥ στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου

Εισφορά EXXONMOBIL/ΕSSO ΚΥΠΡΟΥ στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου

Δελτίο Τύπου  08/01/2019 12:10
Χρηματική εισφορά προσέφερε η ExxonMobil/Εsso Κύπρου στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου, στα πλαίσια των προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας.
 
Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου παρέχει υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας σε καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας για 47 χρόνια. Οι υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνουν ενδονοσοκομειακή περίθαλψη ασθενών στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα» στη Λευκωσία, υπηρεσίες ημερήσιας νοσηλείας στο «Ευαγόρειο» Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας στη Λεμεσό, κατ’ οίκον φροντίδα ασθενών παγκύπρια και σε 24ωρη βάση στις επαρχίες Λευκωσίας και Λεμεσού, ψυχολογική και κοινωνική στήριξη ασθενών και μελών των οικογενειών τους, προγράμματα κοινωνικής συμμετοχής ασθενών, υπηρεσίες φυσιοθεραπείας και αρωματοθεραπείας, όπως επίσης και καθημερινή μεταφορά ασθενών από τις πόλεις τους στα ογκολογικά κέντρα στη Λευκωσία. Όλες αυτές οι υπηρεσίες προσφέρονται δωρεάν σε όλους τους καρκινοπαθείς της χώρας μας ανεξάρτητα από την κοινωνικό-οικονομική κατάσταση του ασθενή, την καταγωγή ή το θρήσκευμά του.
 
Το στιγμιότυπο είναι από την παράδοση της εισφοράς. Η κα. Λουΐζα Παπαγεωργίου, Public & Government Affairs Advisor της ExxonMobil Exploration and Production Company Κύπρου (δεξιά) παραδίδει την επιταγή στην κα. Νικολέτα Αθανασιάδου, Υπεύθυνη Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων του Συνδέσμου και στην κα. Ρένα Δημοσθένους, Μέλος του Συνδέσμου.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας