Στα αεροδρόμια το 2ο τεύχος του περιοδικού «Welcome»

Το 2ο τεύχος του «Welcome», του επίσημου περιοδικού της Hermes Airports που καλωσορίζει τους ταξιδιώτες στην Κύπρο, έχει κυκλοφορήσει και είναι διαθέσιμο δωρεάν στους χώρους αφίξεων των αεροδρομίων Λάρνακας και Πάφου.

Το Welcome είναι μια πολυτελής έκδοση που εκδίδεται δύο φορές το χρόνο και παρουσιάζει θέματα ανθρωποκεντρικά, ταξιδιωτικά, συνεντεύξεις και tips για το νησί από τους ίδιους τους κατοίκους του, όλα γραμμένα στα ελληνικά και τα αγγλικά.

«Το πρώτο τεύχος του περιοδικού που κυκλοφόρησε την περασμένη άνοιξη απέσπασε πολύ θετικές κριτικές και σχόλια, τόσο από το ευρύ κοινό, όσο και από μέλη του επιχειρηματικού κόσμου, του τουριστικού κλάδου κ.ά. Ευελπιστούμε σε ακόμη πιο θερμή υποδοχή του νέου τεύχους», δήλωσε από την πλευρά της η Ανώτερη Διευθύντρια Αεροπορικής Ανάπτυξης, Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Hermes, Μαρία Κουρούπη.

Σε αυτό το δεύτερο τεύχος για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, η θεματολογία καλύπτει αφιερώματα στην Πάφο, τη Λευκωσία και τη Λάρνακα, μέσα από τα μάτια προσωπικοτήτων της πόλης, αλλά και θέματα για το παραμυθένιο Τρόοδος και την κοσμοπολίτικη Λεμεσό, ενώ ο υπουργός Ενέργειας αναλύει αποκλειστικά στο «Welcome» τις προοπτικές των ενεργειακών κοιτασμάτων της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της Κύπρου. Στις σελίδες του περιοδικού θα βρείτε ακόμη το life story του ιστοριοδίφη και συλλέκτη Δημήτρη Πιερίδη, ένα εκτεταμένο αφιέρωμα στην κυπριακή οινοπαραγωγή, καθώς και τις ιστορίες του παραμυθένιου Euphoria Art Land που δημιούργησε ο Κύπριος καλλιτέχνης Άνθος Μυριάνθους στη Λεμεσό, του ατμοσφαιρικού Χαμάμ Ομεριέ στην καρδιά της εντός των τειχών Λευκωσίας, αλλά και του Ζαχαρία Παπακώστα, του Κύπριου μελισσοκόμου που φτιάχνει το «Τζιβέρτι», που έχει τιμηθεί πολλές φορές ως το κορυφαίο μέλι στον κόσμο. Και ασφαλώς πληροφορίες και προτάσεις για εκθέσεις, εξόδους για φαγητό, εκδρομές κ.ά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την έντυπη έκδοση του «Welcome» πλαισιώνουν τα QR quotes σε κάθε άρθρο που παραπέμπουν στην online έκδοση του θέματος, η οποία περιέχει ακόμα περισσότερες πληροφορίες, εικόνες και βίντεο, στα πρότυπα της σύγχρονης ψηφιακής εκδοτικής εποχής.

Ξεφυλλίστε online το δεύτερο τεύχος του «Welcome» εδώ: http://www.hermesairports.com/en/welcomemagazine.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor