Βραβείο Ασφαλείας  ExxonMobil /ΕSSO  Κύπρου

Δελτίο Τύπου  24/09/2018 11:15
Βραβείο Ασφαλείας  ExxonMobil /ΕSSO  Κύπρου

Βραβείο Ασφαλείας  ExxonMobil /ΕSSO  Κύπρου

Δελτίο Τύπου  24/09/2018 11:15
Χρηματική εισφορά προσέφερε η ExxonMobil/Εsso Κύπρου στον Σύνδεσμο Εθελοντών Ψυχοκοινωνικής Στήριξης Παιδιών και Εφήβων.
 
Η εισφορά εμπίπτει στα πλαίσια του Βραβείου Ασφαλείας Πρατηριούχων και Συνεργατών  που καθιέρωσε η εταιρεία τα τελευταία 15 χρόνια.  Βάσει του θεσμού αυτού, πρατηριούχοι και συνεργάτες της εταιρείας προτείνουν φιλανθρωπικά ιδρύματα που επιτελούν κοινωφελές έργο και τα οποία επωφελούνται των ποσών που εισφέρει η Εταιρεία,  εφόσον οι ίδιοι εργάζονται σε πλαίσια ασφάλειας.

Ο Σύνδεσμος ιδρύθηκε από μια ομάδα εθελοντών με κύριο σκοπό την στήριξη των παιδιών και εφήβων που παρακολουθούνται ή νοσηλεύονται στις υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων, λόγω ψυχοκοινωνικών δυσκολιών. Παρέχει ψυχοκοινωνική στήριξη στα παιδιά και στις οικογένειές τους καθώς και οικονομική και άλλη υλική στήριξη, όπου αυτό χρειάζεται. Προάγει την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της κοινής γνώμης για θέματα ψυχικής υγείας και διοργανώνει εκδηλώσεις υγιούς ψυχαγωγίας για παιδιά και εφήβους.

Το στιγμιότυπο είναι από την παράδοση της επιταγής στην Πρόεδρο του Συνδέσμου κα. Άννα Παπαϊωάννου, από τον Διευθυντή Asset Management της ExxonMobil/Esso κον. Χρήστο Παντελίδη.   Παρούσες επίσης η κα. Σοφία Λιούφη Αραμπατζή, Ταμίας του Συνδέσμου, η κα. Κάσια Χρυσοστόμου της ExxonMobil/Εsso και η κα. Αθηνά Αχιλλέως της ACMA Trading Ltd (δεξιά), η οποία πρότεινε το ίδρυμα.
 

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας