The Lifejacket Foundation: Beyond Borders για καλό σκοπό

Ο όμιλος εταιρειών UMAR|WSR παρέδωσε την θερμοκοιτίδα  στην παιδιατρική πτέρυγα του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου στις 11:00 το πρωί, παρουσία της Διευθύντριας του Γενικού Νοσοκομείου Δρ. Εμμέλειας Βουνού, της Διευθύντριας της Παιδιατρικής Κλινικής Δρ. Μαρίας Αγαθοκλέους και πρώην Διευθύντριας Δρ. Αναστασία Αγγελή. 

Όπως ανέφερε ο κύριος Θράσος Τσαγγαρίδης, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου εταιρειών UMAR|WSR:

‘Στόχος μας είναι να κάνουμε την διαφορά και να ξεπερνούμε τα σύνορα που αφορούν την προσφορά ναυτιλιακών υπηρεσιών δίνοντας πίσω στην κοινωνία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.  Δημιουργήσαμε έτσι το Life Jacket Foundation για να βοηθήσουμε να επέλθει θετική αλλαγή στις ζωές παιδιών που έχουν ανάγκη. Αξιολογώντας τις ανάγκες των ιδρυμάτων που στόχο έχουν να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα ζωής σε παιδιά, κρίναμε πως ήταν υποχρέωση μας να βοηθήσουμε έμπρακτα το έργο της παιδιατρικής πτέρυγας με τη δωρεά αυτής της θερμοκοιτίδας.

Η προσφορά της θερμοκοιτίδας στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού είναι ένα μικρό δείγμα της όλης προσπάθειας του ομίλου στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης,που σκοπό έχει στα προσεχή χρόνια να εντατικοποιηθεί ξεφεύγοντας από τα όρια της επικράτειας μας και να αναπτυχθεί σε διεθνή κλίμακα.’

Το Life Jacket Foundation είναι το αποτέλεσμα πολλών χρόνων κοινωνικής προσφοράς που διαμορφώθηκε με τέτοιο τρόπο που επιτρέπει την  συλλογική προσπάθεια και άλλων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα των ναυτιλιακών υπηρεσιών  όπως η UMAR|WSR και οι συνεργάτες της στο να προσφέρουν έμπρακτα την βοήθεια τους σε παιδιά που την έχουν ανάγκη.
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor