Παρουσίαση του έργου Cedars Oasis Project

Η εταιρεία TyreGate Capital Holdings, KIP Consulting σε Συνεργασία με την εταιρεία Chapo-GCC παρουσίασαν  το έργο Cedars Oasis Project που θα βρίσκεται στην καρδιά της Λεμεσού.


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Royal Appolonia στη Λεμεσό η παρουσίαση του Cedars Oasis Project. 

Η παρουσίαση του έργου έγινε από τους Wahid Chammas, με την ιδιότητα του Founder & Managing Director της KIP Consulting Ltd Cyprus, Γιώργου Μαχλουζαρίδη Project Architect του έργου, Άντη Σφήκα Project Manager  και από τους  Γενικούς Διευθυντές της Chapo Group και της GCC, Χάρη Φωτίου και Κυριάκου Αβρααμίδη.

Το Cedars Oasis Project είναι ίσως το μοναδικό, σε εξέλιξη, οικοδόμημα αυτών των διαστάσεων στην περιοχή. Με συνολική έκταση που αγγίζει τα 6.000 τ.μ., το έργο περιλαμβάνει 2 υπόγεια επίπεδα που θα χρησιμοποιούνται ως χώροι στάθμευσης, 1 ισόγειο επίπεδο που θα απαρτίζεται από καταστήματα και υπαίθριους χώρους, 7 ορόφους αφιερωμένους σε γραφεία, και 8 ορόφους σε διαμερίσματα. Πέρα από τους συνολικά 77 ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης, ο πύργος θα φιλοξενεί επίσης δημόσιο χώρο στάθμευσης με 20 υπέργειες θέσεις και 39 στο υπερυψωμένο υπόγειο. 

Οργανωτής: TyreGate Capital Holdings, KIP Consulting, Σε Συνεργασία: Chapo-GCC, Χορηγοί Επικοινωνίας: INBusiness Magazine, Gold Magazine. Συντονιστής: IMH

 




 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor