CK COMFORT WINDOW PLUS LTD

Η εταιρεία CK Comfort Window Plus Ltd, με την πολυετή πείρα και το εξειδικευμένο προσωπικό της, πρωταγωνιστεί στο χώρο κατασκευής και τοποθέτησης συνθετικών κουφωμάτων U-PVC γερμανικών προδιαγραφών, που προσφέρουν πλήρη ηχομόνωση και θερμομόνωση, όπως και σε κατασκευές αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών και τελευταίας τεχνολογίας με όλα τα πιστοποιητικά ποιότητας.
 
H εταιρεία ιδρύθηκε το 2002 με ιδιοκτήτη τον κ. Τρύφωνα Νικολάου και έχει μια σημαντική πορεία στον χώρο. Σήμερα έχουν αναλάβει διευθυντικές θέσεις δύο από τα πέντε εγγόνια του. Διευθυντής της εταιρείας είναι ο πρώτος εγγονός Χριστόδουλος Καραολής, ενώ τη διοίκηση λειτουργιών έχει αναλάβει η Άρτεμις Καραολή, η οποία σπούδασε στο Kingston Business School του Λονδίνου και κατέχει πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων.
 
Συνεχής αναβάθμιση 
Από το 2002 η CWP εξειδικεύεται στη βιομηχανία κατασκευής και τοποθέτησης κουφωμάτων U-PVC κι αλουμινίου, ανανεώνοντας συνεχώς τον εξοπλισμό της με υπερσύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας C.N.C. Η μακροχρόνια εμπειρία μας, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας με τη συνεχή ενημέρωσή του για τις νέες τεχνολογίες, καθώς και οι πρωτοποριακές ιδέες απελευθερώνουν μια δυναμική στον όμιλο της CWP, που διακρίνεται σε όλους τους τομείς της επιχείρησης.
 
Υψηλές απαιτήσεις
Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται και στις κατασκευές γυάλινων κάγκελων, διαχωριστικών γραφείων και περιφράξεων σε οποιουσδήποτε χρωματισμούς και μεγέθη. Τα πολλαπλά χρώματα μπορούν να ανταποκριθούν σε όλα τα γούστα και προτιμήσεις των πελατών. Στόχος της εταιρείας μας είναι πάντοτε η εξυπηρέτηση των καταναλωτών και η συνεχής αναβάθμιση των προϊόντων μας, για να ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις.
 
Ζωντάνεψε η αγορά

Τη σημερινή εικόνα της αγοράς τη χαρακτηρίζουμε ως μια θετική εξέλιξη στον τομέα της οικοδομικής βιομηχανίας, η οποία προσφέρει τα μέγιστα στην οικονομία του τόπου. Ταυτόχρονα εργοδοτεί αρκετές χιλιάδες άτομα και ως αποτέλεσμα της ανάκαμψης έχει μειωθεί αισθητά η ανεργία που προέκυψε λόγω της κρίσης και επηρέασε αρνητικά τον τομέα. Την ίδια ώρα, δραστηριοποιήθηκαν ξανά όλες οι εταιρείες οι οποίες σχετίζονται με την ανάπτυξη, όπως οι βιομηχανίες αλουμινίων, τζαμιών, ξυλουργικών, μπετόν, επεξεργασίας σιδήρου και πολλές άλλες.
 
Οι πωλήσεις ανεβαίνουν
Οι τάσεις στην αγορά όσον αφορά το δικό μας τομέα συνδέονται άμεσα με την ανάπτυξη γης και ως εκ τούτου έχουν ανέλθει οι πωλήσεις σε πολύ υψηλά και ικανοποιητικά επίπεδα. Η σημερινή εικόνα, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, βασίζεται στην αναβάθμιση των προϊόντων μας. Προσφέρουμε αναβαθμισμένα είδη, ικανοποιώντας πλήρως τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της αγοράς, οι οποίες έχουν αλλάξει λόγω των ευρωπαϊκών προδιαγραφών και της μοντέρνας αρχιτεκτονικής. Ένα παράδειγμα αποτελούν τα θερμομονωτικά και ηχομονωτικά κουφώματα με πολλαπλούς τρόπους κλειδώματος ασφαλείας και τζάμια που μειώνουν τον θόρυβο και την ηλιακή ακτινοβολία. Παρέχουν ένα πιο άνετο τρόπο ζωής, εξοικονομώντας ενέργεια, και ανταποκρίνονται σε πολυώροφα και σύγχρονης κατασκευής κτίρια.

Σημαντικά έργα
Μέχρι σήμερα έχουμε συμμετάσχει σε διάφορα σημαντικά έργα και συνεργαστήκαμε με αξιόλογες εταιρείες εργολάβων και κατασκευαστών. Μερικά από τα έργα μας είναι τα πιο κάτω:
• THE ADDRESS BY THE SEA
• AJAX HOTEL
• VEGAS HOTEL APTS
• CROWN MANSIONS
• KRIEL PARK MANSIONS
• PAVILION STORE
• AYANA SPA
• KAPETANIOS HOTELS
• EDEN BEACH HOTEL APTS
• ZAVOS KOLONAKIOU CENTER
• PIGEON HOTEL APTS
• ΓΕΡΟΚΟΜΕΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΙΟ
• NICOLAOU PENTADROMOS CENTER
• ROMELOS COURT 1,2 & 3
• MARINA COURT
• MONASTIRAKI CENTER
• ORANGE GARDENS

Πρόσφατα μας έχει ανατεθεί ένα από τα μεγαλύτερα κτιριακά συγκροτήματα, το Limassol Del Mar, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά της τουριστικής περιοχής, στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού. Ετοιμάζουμε επίσης και πολλά άλλα κτιριακά συγκροτήματα και επαύλεις.

Προσφέρουμε αναβαθμισμένα προϊόντα, ικανοποιώντας πλήρως τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της αγοράς, οι οποίες έχουν αλλάξει λόγω των ευρωπαϊκών προδιαγραφών
 
Facts and figures
Προσωπικό

20 άτομα (τεχνικό και γραφειακό)
Αριθμός γραφείων στη Λεμεσό
2 (εργοστάσιο και εκθεσιακός χώρος)
CEO
Τρύφωνας Νικολάου
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 
Διεύθυνση
: Βιομηχανική Περιοχή Άγιου Σύλα 22, Ύψωνας, 4193, Λεμεσός
Τηλέφωνα: 25780006, 25335900
Κινητό τηλέφωνο: 99822033
Φαξ: 25780005
E-mail: comfort.plus@cytanet.com.cy
 

Δειτε Επισης

UNIPLANT LTD
REDMAX TECHNOLOGIES LTD
PGS ELECTRICAL SUPPLIES LTD
MUSKITA ALUMINIUM INDUSTRIES
MEGA STEEL CY BY D. NICOLAOU TRADING CO. LTD
INNTENET
IACOVOU GROUP - ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΙΑΚΩΒΟΥ
EUROBLINDS
DALIKO
A.P. SCAFFOLDING SOLUTIONS LTD