Calvin Klein: Αποκαλύπτει τη νέα καμπάνια Calvins or nothing

Η Calvin Klein παρουσιάζει το τελευταίο κεφάλαιο της καμπάνιας Calvins or nothing με πρωταγωνιστή τον Νο. 1 στον κόσμο singles παίκτη του τένις, Carlos Alcaraz.

Συνεχίζοντας την καμπάνια που έκανε πρεμιέρα το Φθινόπωρο του 2022 με την ηθοποιό και τραγουδοποιό Maya Hawke και τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Romelu Lukaku, η καμπάνια Calvins or nothing  παρουσιάζει επιπλέον νέα ταλέντα  με Calvin Klein Underwear, συμπεριλαμβανομένων κορυφαίων αθλητών από όλο τον κόσμο.

Ένα παγκόσμιο αθλητικό φαινόμενο που σπάει τα ρεκόρ, ο Carlos αποτυπώνεται σε μια σειρά από ακατέργαστα, απογυμνωμένα πορτρέτα και βίντεο, σκηνοθετημένα από την Gray Sorrenti. Τα δυναμικά ασπρόμαυρα γραφικά τονίζουν τη δύναμη και την αυτοπεποίθηση του Carlos, ενώ υπενθυμίζουν τον έμφυτο αισθησιασμό που διαχέει το brand.

Ο Carlos απεικονίζεται με τα signature Modern Cotton, Cotton Stretch και Cotton Classic εσώρουχα, καθώς και με το νέο Classic Straight τζιν. Εμφανίζεται επίσης με επιλεγμένα στυλ από τη νέα συλλογή Εσωρούχων Calvin Klein 1996, η οποία θα είναι διαθέσιμη το επόμενο διάστημα. Με ασπρόμαυρες χρωματικές αποχρώσεις και μια επιλογή από τολμηρά prints, η συλλογή 1996 προσφέρει μια δυναμική ανανέωση στα classic κομμάτια του brand, επανασχεδιασμένα με νέα εμφάνιση και αίσθηση.

Η καμπάνια συστήνεται παγκοσμίως, με special extended περιεχόμενο που θα κάνει πρώτη εμφάνιση στα κοινωνικά δίκτυα της @calvinklein. Τα προϊόντα που εμφανίζονται στην καμπάνια θα είναι διαθέσιμα στο calvinklein.gr, στα καταστήματα Calvin Klein και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.  

Σχετικά με την Calvin Klein:

Η Calvin Klein αποτελεί συνώνυμο του σύγχρονου μινιμαλισμού και του self-expression χωρίς αναστολές. Με στόχο να εμπνεύσει και να εκφράσει προοδευτικά ιδανικά, ιδρύθηκε το 1968 και ακόμα και σήμερα αφυπνίζει τις αισθήσεις του κοινού και απελευθερώνει τη φαντασία του. Με το αμερικάνικο DNΑ να είναι εμφανές στη σαγηνευτική αισθητική του brand, η Calvin Klein πρωτοπορεί με τις τoλμηρές της καμπάνιες, αγκαλιάζοντας το διαφορετικό. Inclusive και diverse, αποτελεί μία από τις πρώτες εταιρίες που στήριξαν την LGBTQI+ κοινότητα, ενώ συνεχίζει να προωθεί πρότυπα φυσικής ομορφιάς, όπως αυτά γνώρισαν την απόλυτη δόξα στα 90s.

Το χαρτοφυλάκιο του brand περιλαμβάνει τις συλλογές CK Calvin Klein, Calvin Klein, Calvin Klein Jeans, Calvin Klein Underwear και Calvin Klein Performance

Σχετικά με τη SARKK:

Η SARKK ιδρύθηκε το 1998 με στόχο την αποκλειστική διανομή της Tommy Hilfiger στην Κύπρο, την Ελλάδα, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Αλβανία, τη Βόρεια Μακεδονία και τη Μολδαβία. Από την 1η Ιουλίου 2019 ανέλαβε αποκλειστικός διανομέας και για το brand Calvin Klein στην Κύπρο, την Ελλάδα, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Αλβανία και τη Βόρεια Μακεδονία.

Η στρατηγική ανάπτυξής της είναι βασισμένη στην omni-channel προσέγγιση. Τα προϊόντα και των δυο brand διατίθενται μέσω φυσικών καταστημάτων, συνεργασιών Shop-In-Shop καταστημάτων, ενός μεγάλου δικτύου πελατών χονδρικής, καθώς και μέσω του calvinklein.cy.

Η SARKK έχοντας πάντα ως στόχο την υγιή ανάπτυξη και με γνώμονα την εταιρική κοινωνική ευθύνη, με σταθερά και σίγουρα βήματα αποτελεί μία από τις πιο υγιείς εταιρίες του κλάδου, που εξαπλώνεται κερδίζοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.

Δειτε Επισης

Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024
Hyundai IONIQ 5 N: Παγκόσμιο αυτοκίνητο επιδόσεων στα World Car Awards
Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου