Η Audi προσθέτει το Apple Music σε αρκετά από τα μοντέλα της

Η Audi ενσωματώνει την υπηρεσία Apple Music, μια premium συνδρομητική υπηρεσία μουσικής, απευθείας σε επιλεγμένα μοντέλα της μέσω του συστήματος infotainment. Κάτι που προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση στη συνδρομή τους απευθείας και διαισθητικά από την οθόνη Multi-Media Interface (MMI) στο αυτοκίνητο. Αυτή η απρόσκοπτη ενσωμάτωση επιτρέπει στους συνδρομητές της υπηρεσίας Apple Music να βρίσκουν την αγαπημένη τους μουσική και όχι μόνο.

Αφού συνδέσουν μια ενεργή συνδρομή με το όχημα τους, οι συνδρομητές της Apple Music μπορούν να έχουν πρόσβαση στον πλήρη κατάλογο 90 εκατομμυρίων τραγουδιών της Apple Music χωρίς διαφημίσεις. Η ενσωμάτωση της Apple Music θα συμπεριληφθεί σε όλα σχεδόν τα οχήματα Audi στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και την Ιαπωνία ξεκινώντας από φέτος. Η ενοποίηση θα επεκταθεί εύκολα σε οχήματα που βρίσκονται ήδη στο δρόμο μέσω μιας αυτόματης ενημέρωσης over-the-air.

Τα αυτοκίνητα της Audi διαθέτουν επίσης υποστήριξη Apple CarPlay, δίνοντας την δυνατότητα στους οδηγούς να μπορούν να συνδέσουν το iPhone τους ασύρματα (ή μέσω USB) και να λάβουν πληροφορίες για την κυκλοφορία, να πραγματοποιούν κλήσεις, να στέλνουν και να λαμβάνουν μηνύματα και να ακούν μουσική απλά πατώντας την οθόνη αφής ή χρησιμοποιώντας φωνητικά την Siri.

Με την ενσωμάτωση της Apple Music, το όχημα γίνεται μια πραγματική αίθουσα συναυλιών στο δρόμο χάρη στην εξελιγμένη αρχιτεκτονική ήχου. Η Audi συνεργάζεται με την Bang & Olufsen σε αυτό το πλαίσιο εδώ και πολλά χρόνια, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη ορισμένων εξαιρετικών συστημάτων ήχου, όπως το B&O Premium Sound System με ήχο 3D στο Audi e-tron GT με 16 ηχεία, συμπεριλαμβανομένων ηχείων τρισδιάστατου ήχου, κεντρικού ηχείου και ηχεία μπάσου.

 

  

  

 

 

Δειτε Επισης

Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου
Διεθνής διάκριση για το Οινοποιείο Κυπερούντας
Η Honda Κύπρου παρουσιάζει τα τρία καινούργια μοντέλα αυτοκινήτων, CR-V, ZR-V και e:Ny1
Διεθνείς διακρίσεις για τα brands της PPD Global, μέλος του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης