Gucci: Ο πρωταγωνιστής της καμπάνιας για το νέο ρολόι GUCCI 25H

Ο Idris Elba είναι το νέο πρόσωπο που φέρνει στις καμπάνιες της η Gucci. Ο Βρετανός ηθοποιός, παραγωγός και μουσικός πρωταγωνιστεί στην καμπάνια για το GUCCI 25H, το καινούργιο ρολόι του διάσημου οίκου μόδας, ερμηνεύοντας έναν εσωτερικό μονόλογο που καταλήγει στο tagline «It's Gucci Time».

Κλασική αλλά ριζωμένη στην καινοτομία, η νέα συλλογή ρολογιών φέρει την υπογραφή του creative director της ιταλικής φίρμας, Alessandro Michele, και αποτελεί σημαντικό ορόσημο στα 50 χρόνια εμπειρίας της Gucci στην ωρολογοποιία. Σύμφωνα με τον Michele, το όνομα, GUCCI 25H, αποδίδεται σε ένα ιδιαίτερα συμβολικό αντικείμενο για τον ίδιο.

 

Αντλώντας έμπνευση από τις κομψές μορφές της μοντέρνας αρχιτεκτονικής, το ρολόι έχει πολυεπίπεδη σιλουέτα και εξαιρετικά λεπτό προφίλ. Η συλλογή χαρακτηρίζεται από καθαρές γραμμές, φινιρίσματα που έρχονται σε αντίθεση το ένα με το άλλο και φυσικά ασυνήθιστες αποχρώσεις καντράν.

Οι αυτόματες εκδόσεις είναι εξοπλισμένες με το νέο μηχανισμό GG727.25 του οίκου. Εκτός από το μοντέλο από χάλυβα 40 χιλιοστών, το οποίο φοράει ο Idris Elba στο διαφημιστικό βίντεο, υπάρχουν αντίστοιχες εκδόσεις σε εντυπωσιακό μπλε αλουμίνιο ή ατσάλι διακοσμημένο με διαμάντια.

Υπάρχουν επίσης δύο εκδόσεις tourbillon, εξοπλισμένες με τον αποκλειστικό αιωρούμενο μηχανισμό της Gucci. Η ιριδίζουσα επιλογή περιλαμβάνει διαφορετικές χρωματικές παραλλαγές. Το καντράν που ορίζει τη σιλουέτα, αλλάζει απόχρωση όταν εκτίθεται στο φως, ενώ το μοτίβο του διπλού G της φίρμας εμφανίζεται ως ένα λεπτό νεύμα προς τον ιδρυτή του οίκου.

 

Τα επιτεύγματα του Idris Elba εκτός της υποκριτικής είναι επίσης εντυπωσιακά: είναι ένας πετυχημένος DJ, ιδρυτής της Green Door Pictures και μάλιστα έκανε το ντεμπούτο του και ως σκηνοθέτης το 2018 με ένα θρίλερ «Yardie».

Μέσω της εταιρείας Green Door, ο σταρ κυκλοφόρησε επίσης το ντοκιμαντέρ «Mandela, My Dad and Me» αλλά και τηλεοπτικές σειρές, μεταξύ των οποίων και η κωμωδία του Sky «In the Long Run».

Αποκλειστικοί Εισαγωγείς: A. Stephanides Luxury Goods Ltd. Τις συλλογές ρολογιών Gucci μπορείτε να τις βρείτε στα καταστήματα A. Stephanides Luxury Goods Ltd και σε επιλεγμένους μεταπωλητές.

Στασάνδρου και Αφροδίτη γωνία 2, 1060, Λευκωσία +357 22757929, Αρχιεπισκόπου Μακαρίου III 227, 3105, Λεμεσός +357 25587949

https://www.instagram.com/stephanidesluxurygoods/

https://www.facebook.com/StephanidesLuxuryGoods/

https://www.stephanidesluxurygoods.com/

Δειτε Επισης

Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου
Διεθνής διάκριση για το Οινοποιείο Κυπερούντας
Η Honda Κύπρου παρουσιάζει τα τρία καινούργια μοντέλα αυτοκινήτων, CR-V, ZR-V και e:Ny1
Διεθνείς διακρίσεις για τα brands της PPD Global, μέλος του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης