Η σαμπάνια της Louis Vuitton και του ράπερ Jay-Z στην γκάμα της Φώτος Φωτιάδης

Η σαμπάνια Armand De Brignac, γνωστή στο κοινό και ως 'Ace of Spades’, αποτελεί ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα σύμβολα εξουσίας, δύναμης και τύχης παγκοσμίως. Από το 2021, η Armand De Brignac ανήκει στον όμιλο Louis Vuitton Moët Hennessy (LVMH), καθώς και στον διάσημο ράπερ Jay-Z, o οποίος θεωρείται ένας από τους πιο επιδραστικούς καλλιτέχνες παγκοσμίως.

Η ιστορία της Armand de Brignac ξεκινά από το 1625, όπου η οικογένεια Cattier παράγει την σαμπάνια στο terroir Montage de Reims στην Καμπανία της Γαλλίας. Παράγεται σε περιορισμένες ποσότητες εξαιρετικής ποιότητας σταφύλια, χρησιμοποιώντας μόνο τον πρώτο και πιο εκλεκτό χυμό τους (tête de cuvée). Αποτελείται από τη σύνθεση τριών σοδειών (Τrio Vintages) που συλλέγονται από τα πιο γνωστά και ποιοτικά αμπελοτόπια της περιοχής της Καμπανίας, χαρίζοντάς της έτσι πλούσια αρώματα και πολυπλοκότητα.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι φιάλες της σαμπάνιας φημίζονται για τις μεταλλικές ετικέτες κασσίτερου και είναι χειροποίητες, με αποτέλεσμα κανένα μπουκάλι να μην είναι ακριβώς το ίδιο με άλλο.
 

Ο Philippe Schaus, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Moët Hennessy, δήλωσε πως «εδώ και χρόνια παρακολουθούμε τη φανταστική επιτυχία της Armand de Brignac και θαυμάζουμε την ικανότητά της να αμφισβητεί ορισμένους από τους κανόνες της κατηγορίας σαμπάνιας».

Η εκτόξευση της Armand de Brignac την πρώτη χρονιά της κυκλοφορίας της, ήταν τέτοια που μέσα σε τρία χρόνια έγινε το απόλυτο συνώνυμο του glamour για Ρώσους εμιγκρέδες, ράπερ και σεΐχηδες. Μέχρι και σήμερα συνεχίζει να υπηρετεί ως εορταστική επιλογή τους κορυφαίους αθλητές του κόσμου και τα μπουκάλια της ‘σαρώνουν’ κοσμοπολίτικες πόλεις όπως το Μονακό, το Σεν Τροπέ, την Ίμπιζα και την Μύκονο με ισχυρή παρουσία σε μπαρ και νυχτερινά κέντρα.

 

 

Η Armand De Brignac λανσάρεται αρχικά με δυο κωδικούς: Armand De Brignac Brut Gold και Armand De Brignac Brut Rosé.

Την σαμπάνια Armand de Brignac αντιπροσωπεύει και διανέμει στην Κύπρο ο Όμιλος Εταιριών Φώτος Φωτιάδης

Δειτε Επισης

Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024
Hyundai IONIQ 5 N: Παγκόσμιο αυτοκίνητο επιδόσεων στα World Car Awards
Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου