Chivas Regal 12: Νέα, τολμηρή και απόλυτα φρέσκια εμφάνιση

Το αγαπημένο Blended Scotch whisky, Chivas Regal 12YO, προχωράει στον μεγαλύτερο επανασχεδιασμό που έχει πραγματοποιηθεί στην ιστορία των 112 χρόνων τoυ brand.

Πρόκειται για μια νέα, τολμηρή και απόλυτα φρέσκια εμφάνιση για τη ναυαρχίδα της σειράς. Το Chivas 12YO, αποτελεί έναν θρύλο στην κατηγορία των blended scotch whisky, αφού έχει παίξει πρωταρχικό ρόλο για τη δημιουργία της Premium Scotch Whisky κατηγορίας.

Δεν επαναπαύεται ποτέ όμως, αφού το μυστικό της επιτυχίας του είναι η διαρκής αναζήτηση του τέλειου. Η νέα εντυπωσιακή του εμφάνιση,  συνδυάζει την τόλμη, τον σύγχρονο χαρακτήρα του, αλλά και το ανυπέρβλητο status του, ενώ εξακολουθεί να αποπνέει την απόλυτη πολυτέλεια, καθώς και τη διακεκριμένη, χαρακτηριστική κληρονομιά του Chivas Regal.

Η νέα φιάλη του Chivas 12YO είναι υπερήφανα πιο ψηλή, διατηρώντας πάντα τους χαρακτηριστικούς στρογγυλεμένους «ώμους» της, ενώ, το επανασχεδιασμένο “luckenbooth”, το σύμβολο που ενσαρκώνει τις αξίες, τη φιλοδοξία, τη γενναιοδωρία και τη φυσική ροπή του brand στην επιτυχία, αναδεικνύεται περισσότερο από ποτέ.

Η εξωτερική συσκευασία έχει υποστεί μια ολική ανανέωση με ένα ζωηρό κεχριμπαρένιο χρώμα να κάνει την εμφάνισή του ως η κυρίαρχη απόχρωση και να αντικαθιστά τους γνωστούς ασημί και χρυσούς τόνους. Φυσικά, οι περίτεχνες λεπτομέρειες και το ανάγλυφο φινίρισμα, που έχει τόσο αγαπηθεί από τους θαυμαστές του Chivas ανά τον κόσμο, διατηρούνται.

Ο επανασχεδιασμός της φιάλης, είναι εμπνευσμένος από την αισθητική μιας νέας γενιάς καταναλωτών σκωτσέζικου whisky που επαναξιολογεί, αναδιαμορφώνει και επαναπροσδιορίζει την έννοια της πολυτέλειας. Το κομψό, πολυτελές και εκλεπτυσμένο νέο Chivas 12ΥΟ είναι το πρώτο από μια σειρά ανανεώσεων που πρόκειται να πραγματοποιηθούν σε όλη της σειρά του Chivas Regal μέσα στα επόμενα χρόνια.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η ανανέωση της εικόνας του Chivas 12YO έχει βασιστεί στη βιωσιμότητα, αφού στόχος της εταιρείας είναι αντικατασταθούν όλες οι συσκευασίες με  100% ανακυκλώσιμα, επαναχρησιμοποιήσιμα, κομποστοποιήσιμα ή βιολογικά υλικά έως το 2025. Έτσι, το νέο μπουκάλι είναι εμφανώς πιο ελαφρύ, εξοικονομώντας πάνω από 1.000 τόνους γυαλιού ετησίως. Το περιεχόμενό του, από την άλλη, παραμένει το ίδιο: το φημισμένο, απαλό και πλούσιο γευστικά blend του Chivas 12YO.

Ο Nick Blacknell, Global Marketing Director του Chivas Regal, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι που παρουσιάζουμε μια νέα εμφάνιση που μιλάει τη γλώσσα μιας νέας γενιάς θαυμαστών του Chivas Regal, ενώ παράλληλα συντροφεύει τους καθιερωμένους λάτρεις του και γνώστες του αντικειμένου σ’ ένα νέο ταξίδι. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν εντάξει ένα νέο, διευρυμένο κοινό σε αυτό το θαύμα που ονομάζεται whisky – εκείνους που θέλουν το κάτι παραπάνω και ψάχνουν προϊόντα ανώτερης ποιότητας για να συνδεθούν. Έχουμε υιοθετήσει μια τολμηρή, αλλά παράλληλα σχολαστική προσέγγιση σε όλες τις πτυχές αυτού του επανασχεδιασμού και ειλικρινά ανυπομονώ να δω το “ψηλό” μπουκάλι μας να στέκεται υπερήφανο στη θέση του σε χιλιάδες bars και clubs σε όλο τον κόσμο».

Επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας του Chivas Regal, καθώς και όλων των brands της Pernod Ricard στην Κύπρο, είναι η Tempo Beverages Cyprus.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το http://www.chivas.com ή ακολουθήστε το @ChivasRegal στο Instagram.

 

Δειτε Επισης

Hyundai IONIQ 5 N: Παγκόσμιο αυτοκίνητο επιδόσεων στα World Car Awards
Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου
Διεθνής διάκριση για το Οινοποιείο Κυπερούντας
Η Honda Κύπρου παρουσιάζει τα τρία καινούργια μοντέλα αυτοκινήτων, CR-V, ZR-V και e:Ny1