Το νέο Tucson η καλύτερη επιλογή για την ασφάλεια της οικογένειας στο δρόμο

  • Το νέο Hyundai Tucson είναι εξοπλισμένο με το πιο πολυσύνθετο πακέτο ασφαλείας στην κατηγορία του.
  • Τα συστήματα ενεργού ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού έχουν αναβαθμιστεί και περιλαμβάνουν: Την Υποβοήθηση Οδηγού στον Αυτοκινητόδρομο (Highway Driving -HDA)1.5, την Οθόνη Θέασης Νεκρού Σημείου (Blind-spot View Monitor - BVM) και την Υποβοήθηση Νεκρού Σημείου Αποφυγής Σύγκρουσης (Blind-spot Collision Avoidance (BCA), μεταξύ άλλων.
  • Το οικογενειακό πακέτο ασφαλείας δημιουργήθηκε ειδικά για τους επιβάτες στα πίσω καθίσματα.

Η ασφάλεια για όλη την οικογένεια είναι υψίστης σημασίας για τη Hyundai, γι’ αυτό και δημιούργησε το νέο πακέτο στο νέο Tucson, χωρίς συμβιβασμούς. Το οικογενειακό SUV, με τα καλύτερα συστήματα στην κατηγορία του έγινε για να παρέχει ασφάλεια στους δρόμους, κάνοντας το την πιο δημοφιλή επιλογή.

Σήμερα, τα σύγχρονα αυτοκίνητα είναι εφοδιασμένα με προχωρημένη τεχνολογία που κάνει την οδήγηση πιο ασφαλή παρά ποτέ. Αυτό έφερε ανακούφιση στους γονείς, αφού η ασφάλεια των παιδιών τούς απασχολεί ως θέμα προτεραιότητας. Έτσι, η Hyundai προχώρησε με την εφαρμογή νέων συστημάτων ασφαλείας για να κάνει τα ταξίδια πιο άνετα.

Σύστημα 7 αερόσακων

Το νέο Tucson εξοπλίστηκε με σύστημα 7 αερόσακων, με την προσθήκη ενός στο κέντρο πλάγια της πρώτης σειράς. Αυτό αποτρέπει τους επιβάτες από του να κτυπά ο ένας στον άλλο σε περίπτωση σύγκρουσης. Ταυτόχρονα, ενεργοποιείται το Φρένο Πολλαπλής Σύγκρουσης για να μειώσει τον κίνδυνο συνεχόμενων συγκρούσεων.

Ενεργός Ασφάλεια Hyundai Smart Sense

Με ένα συνδυασμό από αισθητήρες, κάμερες και ραντάρ σε όλο το αυτοκίνητο, που εντοπίζουν τυχόν εμπόδια και αποτρέπουν συγκρούσεις, οι επιβάτες βρίσκονται σε ασφαλή χέρια. Επιπρόσθετα, οι οδηγοί έχουν πια περισσότερα βοηθήματα για ανίχνευση του περιβάλλοντος στο δρόμο.

Ο εξοπλισμός Hyundai Smart Sense υποβοηθά τον οδηγό και προστατεύει τους επιβάτες. Προτεραιότητα του Tucson είναι η άνεση και ασφάλεια των επιβατών, μέσα από τα τελευταίας τεχνολογίας συστήματα υποβοήθησης, τα οποία αυτόματα ρυθμίζουν την ταχύτητα του οχήματος και τη συμπεριφορά του τιμονιού, βελτιώνοντας το κράτημα στο δρόμο και την ποιότητα οδήγησης γενικά.

Συστήματα ασφαλείας για προστασία των επιβατών στα πίσω καθήματα

Με τα συστήματα Προειδοποίησης Ασφαλούς Εξόδου (Safe Exit Warning - SEW) ή Συναγερμού Πίσω Επιβάτη (Rear Occupant Alert - ROA), το νέο Tucson φροντίζει ιδιαίτερα για την ασφάλεια των παιδιών και άλλων επιβατών στα πίσω καθίσματα.

Δειτε Επισης

«Αυτή η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Κεραυνός... on fire: «Πολιτικές που άφησαν καμένη γη και κούρεμα-Δεν είναι κανείς σε θέση να μας δώσει μαθήματα»
Βάζει πίεση για τον φορολογικό μετασχηματισμό ο Χριστοδουλίδης-Η πρόοδος του έργου και τα επόμενα βήματα
Πέντε μέτρα στήριξης με κόστος 35,3 εκατομμύρια ευρώ-Πόσοι και ποιοι επωφελούνται
Η μεγαλύτερη τριμηνιαία καταβολή σε μετρητά από την ΚΕΔΙΠΕΣ στο κράτος-€140 εκατ. για το α’ τρίμηνο 2024
Νίκος Χριστοδουλίδης: Ακούω πολλές ανέξοδες εξαγγελίες... Κάποια οριζόντια και κάποια στοχευμένα τα μέτρα
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης