25 Χρόνια Zivana LOEL-25 χρόνια η πρώτη της Κύπρου!

Σε μια λαμπερή εκδήλωση γιόρτασε η ΛΟΕΛ, με φίλους και συνεργάτες, τα 25χρόνια παρουσίας στην αγορά, της Πρώτης Ζιβανίας της Κύπρου, της Zivanas LOEL. Ένα μοναδικό απόσταγμα που, από το 1996, έχει δικαίως καταξιωθεί ως εθνικό προϊόν, αγαπημένο από Κύπριους και θεωρείται ως πρεσβευτής της Κύπρου στο εξωτερικό.

Την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου, στο Πάρκο Γλυπτικής του Φίλιππου Γιαπάνη, στη Φασούλα της Λεμεσού, μαζεύτηκαν φίλοι και λάτρεις της Ζιβανίας και ταξίδεψαν παρέα, πίσω στο χρόνο για να μάθουν την ιστορία και τα μυστικά της.

Στην ομιλία του, ο Γενικός Διευθυντής της ΛΟΕΛ, Κυριάκος Χατζηττοφής επισήμανε ότι ‘Τα 25 χρόνια επιτυχιών της Zivana LOEL, δίνουν την ευκαιρία για μια σειρά εκδηλώσεων που στόχο έχουν να κάνουν ακόμα πιο γνωστό στο Κύπριο καταναλωτή, την αυθεντική και μοναδική μας Ζιβανία και την ευχάριστη γεύση που τη χαρακτηρίζει. Αυτό θα γίνει με διάφορους τρόπους, μέσα από επιμέρους εκδηλώσεις, διαφημιστικές καμπάνιες και προβολές που θα καλύψουν το επόμενο εξάμηνο’.

Με την ευκαιρία των εορτασμών, παρουσιάστηκαν δύο νέες παραγωγές με τη σφραγίδα ποιότητας της Ζιβάνας ΛΟΕΛ, τα συλλεκτικά προϊόντα, Special Edition και Limited Edition. Είναι και τα δυο προϊόντα από παλαιωμένα και ειδικά επεξεργασμένα αποστάγματα, φτιαγμένα με την πείρα και το μεράκι των μαστόρων απόσταξης, από επιλεγμένα σταφύλια Κυπριακών εκλεκτών ποικιλιών.

Η Limited Edition, θα κυκλοφορήσει παλαιωμένη σε ειδική συσκευασία σε 2500 αριθμημένες συσκευασίες. Ένα μοναδικό δώρο για τους συλλέκτες του είδους αλλά και των επερχόμενων γιορτών των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Η Special Edition πρόκειται για τη Ζιβάνα ΛΟΕΛ ειδικά φτιαγμένη από τα πιο εκλεκτά αποστάγματα  που στόχο έχει η ΛΟΕΛ να φτάσει και στον τελευταίο λάτρη της Ζιβανίας. Η συλλεκτική αυτή συσκευασία θα αποτελεί το ποτό σε κάθε γιορτινό τραπέζι, σε κάθε όμορφη στιγμή με την παρέα αλλά και σε κάθε διασκέδαση.

Με τον τρόπο αυτό, κατέληξε ο Κος Χατζηττοφής, η ΛΟΕΛ, τιμά τον μόχθο και τον ιδρώτα του Κύπριου αμπελουργού, τον οποίο στηρίζουμε  ανελλιπώς, και στα εύκολα και στα δύσκολα. Πάνω απ’ όλα τιμά την πλούσια ιστορία της και τους πρωτοπόρους εργάτες και αγρότες, που πριν από 80 σχεδόν χρόνια έβαζαν τις βάσεις για το γερό αυτό οικοδόμημα. Οι δυσκολίες και αντιξοότητες που προηγήθηκαν, δεν ανέκοψαν τον δρόμο προς την επιτυχία. Επιτυχίες που   φέρουν τη Zivana LOEL σταθερά στην πρώτη θέση στη προτίμηση των καταναλωτών.

Η οικογένεια της ΛΟΕΛ, ευχαριστεί θερμά τους παρευρισκόμενους, όχι μόνο για την παρουσία τους στην όμορφη εκδήλωση αλλά και για την υποστήριξη τους στη  Zivana LOEL, που με πάθος, μεράκι και υπερηφάνεια, παρασκευάζεται για 25 χρόνια, δημιουργώντας μοναδικές στιγμές για τον καθένα μας.

Δειτε Επισης

Hyundai IONIQ 5 N: Παγκόσμιο αυτοκίνητο επιδόσεων στα World Car Awards
Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου
Διεθνής διάκριση για το Οινοποιείο Κυπερούντας
Η Honda Κύπρου παρουσιάζει τα τρία καινούργια μοντέλα αυτοκινήτων, CR-V, ZR-V και e:Ny1