Η OMEGA παρουσιάζει ένα ετοιμοπόλεμο ρολόι που αποδίδει με εξαιρετική ακρίβεια υπό πίεση

Δελτίο Τύπου  01/07/2021 19:29
Η OMEGA παρουσιάζει ένα ετοιμοπόλεμο ρολόι που αποδίδει με εξαιρετική ακρίβεια υπό πίεση

Η OMEGA παρουσιάζει ένα ετοιμοπόλεμο ρολόι που αποδίδει με εξαιρετική ακρίβεια υπό πίεση

Δελτίο Τύπου  01/07/2021 19:29

Με το νέο σύστημα κλειδώματος χρονογράφου, τη γρήγορη αλλαγή λουριού και τα μπουτόν ελέγχου για το νερό, ο νέος Χρονογράφος OMEGA Seamaster Diver 300M America’s Cup αποτελεί τον ιδανικό φόρο τιμής στο 36ο America’s Cup που παρουσιάζει η PRADA.

Φτιαγμένος από ανοξείδωτο ατσάλι, αυτός ο χρονογράφος στα 44 mm έχει μπλε κεραμικό καντράν και στεφάνη με την καταδυτική κλίμακα από εμαγιέ υλικό σε λευκό χρώμα. Για καλύτερη αίσθηση του ρολογιού στις υψηλές πιέσεις, η OMEGA τοποθέτησε μπουτόν από μαλακό καουτσούκ, εργονομικά σχεδιασμένα ώστε να λειτουργούν αποτελεσματικά κάτω από το νερό και σε κομψές αποχρώσεις του μπλε και του κόκκινου.

 

omega2

omega3

omega4

omega5

Το καντράν του, με το κυματιστό μοτίβο χαραγμένο με laser, διαθέτει ένδειξη αντίστροφης μέτρησης για λεμβοδρομίες σε κόκκινο χρώμα από ανοδιωμένο αλουμίνιο, με ένα δίσκο ένδειξης ωρών κάτω από το υποκαντράν κι έναν κόκκινο δείκτη από ανοδιωμένο αλουμίνιο κι επίστρωση ροδίου με σχήμα εμπνευσμένο από το σκαρί των σκαφών.
 

omega6

omega7

omega8

omega9

Ο κεντρικός δείκτης δευτερολέπτων του καντράν, επίσης σε κόκκινο χρώμα από ανοδιωμένο αλουμίνιο, έχει στην άκρη του ένα κύπελλο που συμβολίζει το America’s Cup.

Το ρολόι διαθέτει το αποκλειστικό σύστημα CHRONO LOCK της OMEGA για να διασφαλίζονται οι λειτουργίες των χρονογράφων όταν χρειάζεται. Κάτι που είναι απολύτως απαραίτητο για τη μέτρηση του χρόνου στο νερό, καθώς όταν αναπτύσσονται υψηλές ταχύτητες κατά τη πλεύση δεν υπάρχει κανένα περιθώριο λάθους.

omega10

omega11

omega12

Όπως με όλα τα αναμνηστικά ρολόγια, η εκδήλωση και η χρονιά αναγράφονται με έντονη χάραξη. Στην πίσω όψη με τις περιμετρικά κυψελοειδείς οπές, υπάρχουν οι χαράξεις «36th America’s Cup» και «Auckland 2021» γεμισμένες με μπλε βερνίκι.

omega13

omega14

omega15

Ο χρονογράφος OMEGA Seamaster Diver 300M America’s Cup, έχει μεταλλικό μπρασελέ κι επιπλέον λουράκι από καουτσούκ, και τα δύο εξοπλισμένα με το νέο σύστημα Γρήγορης Αλλαγής (Quick Change). Με το πάτημα ενός κουμπιού, απελευθερώνονται οι πίροι από το σώμα του ρολογιού, επιτρέποντας έτσι τη γρήγορη εναλλαγή μεταξύ μπρασελέ και λουριού χωρίς τη χρήση εργαλείων.

omega16

omega17

Σε αντίθεση με τα σκάφη, ο χρονογράφος America’s Cup δεν έχει ανάγκη τον άνεμο για να λειτουργεί! Ο μηχανισμός OMEGA Co-Axial Master Chronometer Calibre 9900 είναι το μόνο που χρειάζεται για αυτό το σκοπό.

omega18

omega19

Ένα ειδικό κουτί παρουσίασης στα χρώματα του America’s Cup, το κρατά ασφαλή και προσθέτει χωρίς αμφιβολία, κύρος στη συλλεκτική του αξία.

Για πληροφορίες: VE Very Exclusive – Τηλ: 22897361

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας