Νέο Παραδοσιακό Αιγινό Γιαούρτι Αλάμπρα «Η Γιαγιά»

Δελτίο Τύπου  27/01/2021 16:10
Νέο Παραδοσιακό Αιγινό Γιαούρτι Αλάμπρα «Η Γιαγιά»

Νέο Παραδοσιακό Αιγινό Γιαούρτι Αλάμπρα «Η Γιαγιά»

Δελτίο Τύπου  27/01/2021 16:10

Με στόχο να καλύψει τις σύγχρονες καταναλωτικές τάσεις για προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και εξαιρετικής ποιότητας, η Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ Πέτρου ανακοινώνει το λανσάρισμα του νέου παραδοσιακού αιγινού γιαουρτιού «Η ΓΙΑΓΙΑ».

Βασισμένο στην παραδοσιακή συνταγή της γιαγιάς Κακουλούς, το νέο αιγινό γιαούρτι παράγεται από 100% φρέσκο αιγινό γάλα, που συλλέγεται καθημερινά από κυπριακές φάρμες και έρχεται να συμπληρώσει την ήδη γνωστή και ευρεία γκάμα των παραδοσιακών, αγνών προϊόντων «Η ΓΙΑΓΙΑ».

Με υψηλή βιολογική αξία, χαμηλά λιπαρά και πλούσια, ελαφριά γεύση, το αιγινό γιαούρτι «Η ΓΙΑΓΙΑ» είναι διαθέσιμο στις υπεραγορές στην αγαπημένη γυάλινη συσκευασία 500 γραμμαρίων, αποτελώντας μια υγιεινή επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας. Το αιγινό γάλα είναι εύπεπτο, πλούσιο σε προβιοτικά και η κατανάλωσή του βοηθάει σημαντικά τον ανθρώπινο οργανισμό, χάρη στις πρωτεΐνες και τη μεγάλη περιεκτικότητα σε ασβέστιο.

Η Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ Πέτρου, δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να εξελίσσεται και να επενδύει στη δημιουργία νέων προϊόντων υψηλής θρεπτικής αξίας, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, ακολουθώντας πιστά παραδοσιακές συνταγές που αγαπάμε και εμπιστευόμαστε.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας