La Molisana: H 100% αυθεντική Ιταλική pasta

Η Pasta La Molisana φέρνει Ιταλικό αέρα και σε προσκαλεί σε ένα ρεσιτάλ γεύσης και ποιότητας. Μια καινούργια άφιξη που αλλάζει τα δεδομένα και ανεβάζει πολύ ψηλά τον πήχη για τους pasta lovers.

Η ιστορία της ξεκινά το 1912, στην περιοχή Molise της Ιταλίας, όπου εκεί γεννιέται, και βαφτίζεται με το όνομα της πόλης ίδρυσης της. Για την La Molisana, απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η ποιότητα των πρώτων υλών της, για τη δημιουργία pasta που αγγίζει την κορυφή.
Η μυστική συνταγή της επιτυχίας της βασίζεται στην επιλογή σιταριού υψηλών προδιαγραφών για την παραγωγή της pasta. Η άριστη ποιότητα του διασφαλίζεται μέσα από την αυστηρή διαδικασία επιλογής του, με τους κόκκους του να συλλέγονται ένα προς ένα. Από την άλλη, η Μητέρα Φύση, παρέχοντας καθαρό νερό από την πηγή του βουνού Matese, αποτελεί την πιο βαθιά εγγύηση για την δημιουργία 100% αυθεντικής Ιταλικής pasta.

Μας ταξιδεύει λοιπόν στα βάθη της Ιταλίας μέσα από τις δυο σειρές προϊόντων της. Την «Classique» και «Integrali» ολικής άλεσης.
Η πρώτη, με απίστευτη σταθερότητα και ελαστικότητα στο μαγείρεμα χάρη στην τραχιά υφή της κάνει τον ουρανίσκο σου να παραμιλάει.

Από την άλλη, η “Integrali” σειρά ολικής άλεσης, έχει εκπλήξει ευχάριστα με την μοναδικότητα της. Ακόμη και όσοι θεωρούν ένα πιάτο pasta μια μικρή αμαρτία, με την Whole Wheat σειρά της απελευθερώνουν κάθε ενοχή. Η Aldente φύση της την κάνει να ξεχωρίζει σε γεύση και σε παρασύρει σε μια κατάσταση «ολικής» απόλαυσης.

Η Pasta La Molisana σερβίρει την τέχνη στο πιάτο σου. Είναι αδιαμφισβήτητα ένας ζωγραφικός πίνακας που εμπνέει, και αποτελεί την πρώτη επιλογή καταξιωμένων σεφ στην Ιταλία.
 
Τώρα, βρίσκεται κοντά σου σε επιλεγμένες υπεραγορές σε όλη την Κύπρο.  

Δειτε Επισης

«Go Live» για την παράλληλη διαπραγμάτευση κυπριακών ομολόγων ΕΜΤΝ
Προσέλκυση νέων επενδυτών...«Κεφάλαιο κίνησης σε επιχειρήσεις, θα ενσωματωθούν και συγκεκριμένα κίνητρα»
Ικανοποίηση Κεραυνού για Fiscal Monitor του ΔΝΤ-«Επαναβεβαιώνεται η πολύ καλή πορεία της οικονομίας μας»
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
ΔΝΤ: Η Κύπρος θα «πιάσει» νωρίτερα το όριο 60% στον δείκτη δημόσιου χρέους
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Columbia Technology και Sita δημιουργούν την SmartSea-Θα παρέχει λύσεις ναυτιλιακής τεχνολογίας