Τσάι θηλασμού Neuner’s : Αυξάνει την παραγωγή γάλακτος με τον πιο φυσικό τρόπο

Δελτίο Τύπου  14/10/2020 13:30
Τσάι θηλασμού Neuner’s : Αυξάνει την παραγωγή γάλακτος με τον πιο φυσικό τρόπο

Τσάι θηλασμού Neuner’s : Αυξάνει την παραγωγή γάλακτος με τον πιο φυσικό τρόπο

Δελτίο Τύπου  14/10/2020 13:30
Το τσάι Neuners είναι ένα φυσικό βοήθημα, εξαιρετικά πολύτιμο για τις γυναίκες που θηλάζουν. Είναι 100% αγνό και παρασκευάζεται από βιολογικά βότανα τα οποία προέρχονται κατευθείαν από τη φύση.

Η παραγωγή του είναι συνώνυμη μιας οικογενειακής παράδοσης πέντε γενεών, από το 1884! Η επιχείρηση έχει την έδρα της στο Tyrol της Αυστρίας, σε ένα μαγευτικό τοπίο το οποίο συνεχίζει να αποτελεί πηγή έμπνευσης και γνώσης για τις πολύτιμες πρώτες ύλες της φύσης.

Στην πορεία του χρόνου, το Neuners απέκτησε διεθνή φήμη και αναγνώριση η οποία επισφραγίστηκε με αλλεπάλληλες βραβεύσεις. Είναι αποτελεσματικό και ασφαλές αφού η παρασκευή του ακολουθεί όλους τους αυστηρούς ελέγχους και τα πρότυπα υψηλής ποιότητας.
Είναι φτιαγμένο από βότανα οργανικής καλλιέργειας, χωρίς καφεΐνη, ζάχαρη, γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς και τεχνητά χρώματα. Περιέχει γλυκάνισο, μάραθο, λουίζα, κύμινο και σπόρους τριγωνέλλας, συστατικά που βοηθούν στην παραγωγή μητρικού γάλακτος με τον πιο φυσικό τρόπο. Πέρα από το ότι είναι 100% φυσικό προϊόν οι γυναίκες το προτιμούν για τη νόστιμη του γεύση, το ευχάριστο του άρωμα και την ευκολία στην κατανάλωση.

Το Neuners είναι το κορυφαίο σε πωλήσεις τσάι θηλασμού στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς επί σειρά ετών αποδεικνύει την χρησιμότητά του βοηθώντας άμεσα τις μητέρες που θηλάζουν.

Το κάθε πακέτο περιέχει 20 σακουλάκια, τα οποία εσωκλείονται σε φάκελο ώστε να μην αλλοιώνεται η γεύση. Διατίθεται σε όλα τα φαρμακεία παγκύπρια στην τιμή των 6,50 ευρώ.
 
Εισαγωγή / Διανομή: MARATHON TRADING

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας