Τσάι θηλασμού Neuner’s : Αυξάνει την παραγωγή γάλακτος με τον πιο φυσικό τρόπο

Το τσάι Neuners είναι ένα φυσικό βοήθημα, εξαιρετικά πολύτιμο για τις γυναίκες που θηλάζουν. Είναι 100% αγνό και παρασκευάζεται από βιολογικά βότανα τα οποία προέρχονται κατευθείαν από τη φύση.

Η παραγωγή του είναι συνώνυμη μιας οικογενειακής παράδοσης πέντε γενεών, από το 1884! Η επιχείρηση έχει την έδρα της στο Tyrol της Αυστρίας, σε ένα μαγευτικό τοπίο το οποίο συνεχίζει να αποτελεί πηγή έμπνευσης και γνώσης για τις πολύτιμες πρώτες ύλες της φύσης.

Στην πορεία του χρόνου, το Neuners απέκτησε διεθνή φήμη και αναγνώριση η οποία επισφραγίστηκε με αλλεπάλληλες βραβεύσεις. Είναι αποτελεσματικό και ασφαλές αφού η παρασκευή του ακολουθεί όλους τους αυστηρούς ελέγχους και τα πρότυπα υψηλής ποιότητας.
Είναι φτιαγμένο από βότανα οργανικής καλλιέργειας, χωρίς καφεΐνη, ζάχαρη, γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς και τεχνητά χρώματα. Περιέχει γλυκάνισο, μάραθο, λουίζα, κύμινο και σπόρους τριγωνέλλας, συστατικά που βοηθούν στην παραγωγή μητρικού γάλακτος με τον πιο φυσικό τρόπο. Πέρα από το ότι είναι 100% φυσικό προϊόν οι γυναίκες το προτιμούν για τη νόστιμη του γεύση, το ευχάριστο του άρωμα και την ευκολία στην κατανάλωση.

Το Neuners είναι το κορυφαίο σε πωλήσεις τσάι θηλασμού στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς επί σειρά ετών αποδεικνύει την χρησιμότητά του βοηθώντας άμεσα τις μητέρες που θηλάζουν.

Το κάθε πακέτο περιέχει 20 σακουλάκια, τα οποία εσωκλείονται σε φάκελο ώστε να μην αλλοιώνεται η γεύση. Διατίθεται σε όλα τα φαρμακεία παγκύπρια στην τιμή των 6,50 ευρώ.
 
Εισαγωγή / Διανομή: MARATHON TRADING

Δειτε Επισης

Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024
Hyundai IONIQ 5 N: Παγκόσμιο αυτοκίνητο επιδόσεων στα World Car Awards
Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου