The Glenlivet 12: Επαναπροσδιορίζει την εμφάνισή του διατηρώντας τον γευστικό του πυρήνα

Το απόλυτο single malt ουίσκι The Glenlivet επαναπροσδιορίζει την εμφάνισή του με ανανεωμένες συσκευασίες, αποκτώντας μια πιο μοντέρνα οπτική ταυτότητα, προσαρμοσμένη στα σημερινά  δεδομένα. Η ουσιαστική αλλαγή του μπουκαλιού αλλά και της συσκευασίας τοποθετεί την εταιρεία ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο της, που δεν είναι άλλος από το να κατακτήσει μια από τις κορυφαίες θέσεις στην κατηγορία της και φυσικά μια θέση στην καρδιά των fans του single malt ουίσκι. 

Διατηρώντας την αγνή ποιότητα και την απαλότητα του γευστικού του πυρήνα ο εξωτερικός «εκμοντερνισμός» του The Glenlivet αποσκοπεί πρωτίστως στο να τραβήξει την προσοχή των καταναλωτών κατά την πρώτη ματιά στα ράφια των σημείων πώλησης. Ο επαναπροσδιορισμός του εξωτερικού χαρακτήρα της συσκευασίας και του μπουκαλιού δίνουν πλέον στο Glenlivet  μια πιο τολμηρή, φρέσκια και “premium” εμφάνιση προσελκύοντας με αυτό τον τρόπο και τις νεαρότερες ηλικιακές ομάδες

Η πρόσοψη του μπουκαλιού  και της συσκευασίας  του The Glenlivet 12 διαμορφώνεται διατηρώντας τον πρωτότυπο χαρακτήρα επιγραφής του ονόματος του brand. Tο πρόσωπο του ιδρυτή του The Glenlivet, George Smith, παραμένει επίσης στον εξωτερικό σχεδιασμό του μπουκαλιού θυμίζοντας την πλούσια ιστορία και την κληρονομιά του brand. Η νοητή γραμμή που χωρίζει την ετικέτα στα δυο αντικατοπτρίζει την τέλεια ισορροπία μεταξύ της παράδοσης και της μοντέρνας προσέγγισης, αφού και η κάθετη υπογραφή στο εξωτερικό της συσκευασίας συμβάλει στο σύγχρονο γραφικό χαρακτήρα του brand.

Οι σειρά του The Glenlivet 12, με την ανανεωμένη εμφάνιση μπουκαλιού και συσκευασίας παρουσιάζει μια τάση ελαχιστοποίησης των περιττών στοιχείων. Το πράσινο χρώμα του μπουκαλιού που χαρακτηρίζει την εν λόγω σειρά παραμένει στην εξωτερική συσκευασία καθώς αφαιρείτε από το ίδιο το μπουκάλι για να είναι ευδιάκριτο το πλούσιο χρυσό χρώμα του ουίσκι.

Επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας του The Glenlivet, καθώς και όλων των brands της Pernod Ricard στην Κύπρο, είναι η Tempo Beverages Cyprus. 

Δειτε Επισης

Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024
Hyundai IONIQ 5 N: Παγκόσμιο αυτοκίνητο επιδόσεων στα World Car Awards
Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου