Διάσωση ωκεανών: Το μοντέλο Diver που κάνει τη διαφορά

Συμβαδίζοντας με τη δέσμευσή της να εξασφαλίζει χρόνο για τον πλανήτη, η OMEGA είναι υπερήφανος συνεργάτης της Nekton,  ενός μη κερδοσκοπικού ιδρύματος που εργάζεται ειδικά για την προστασία των ωκεανών.

Αυτό  το ζωτικής σημασίας έργο είναι ήδη σε εξέλιξη. Η «Πρώτη Κατάβαση», που ήταν μια σειρά αποστολών για την εξερεύνηση και τη συντήρηση του Ινδικού Ωκεανού και η οποία ξεκίνησε το 2019, θα συνεχιστεί τον επόμενο χρόνο – με την OMEGA να κατέχει έναν δυναμικά υποστηρικτικό ρόλο.

 
    
Κάθε αποστολή συνδυάζει υπερσύγχρονη τεχνολογία με μια εμπνευσμένη δέσμευση προς το κοινό καλό. Αυτή είναι και μια προσέγγιση που έχει κατακτήσει το θαυμασμό του Προέδρου και CEO της OMEGA, του κυρίου Raynald Aeschlimann, ο οποίος έχει εντοπίσει τις εμφανείς παράλληλες πορείες μεταξύ της Nekton και της εταιρίας ρολογιών της οποίας ηγείται.

 

 

 

“Οι φίλοι μας στη Nekton προστατεύουν τους ωκεανούς με ένα παγκόσμιο στόχο να επιτύχουν 30% προστασία μέχρι το 2030. Ως πρωτοπόρος μάρκα με μια μεγάλη ιστορία στο να εξαντλούμε τα όριο του εφικτού, έχουμε τον υπέρτατο θαυμασμό για αυτό το τολμηρό όραμα που διακρίνεται για το δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση που το διαχειρίζεται η Nekton και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα βοηθήσουμε να γίνει αυτός ο στόχος, πραγματικότητα». 

 

Το OMEGA Diver 300M είναι το πιο κατάλληλο ρολόι για να εκπροσωπήσει αυτή τη συνεργασία. Το διάσημο Seamaster έχει διαδραματίσει ένα σημαντικό ρόλο στην ιστορία της OMEGA με τους ωκεανούς. Μια κληρονομιά που έχει αναγνωριστεί από την ομάδα της Nekton, η οποία μάλιστα μετονόμασε την υποβρύχια έρευνά της  Seamaster 2, προς τιμήν του σκάφους που κυβερνούσε ο αείμνηστος Sir. Peter Blake. Ο θρυλικός πολυταξιδεμένος ιστιοπλόος ήταν ένας παθιασμένος υποστηρικτής της προστασίας των ωκεανών και πολύ κοντινός φίλος της  OMEGA.

Η έκδοση Nekton διαθέτει ένα καντράν από κεραμικό [ZrO2] με laser χάραξη, ματ φινίρισμα με γυαλισμένα, εσωτερικής χάραξης, ανάγλυφα κύματα νερού και στεφάνη που περιστρέφεται σε οποιαδήποτε φορά, από τιτάνιο βαθμού 5 με χαραγμένη από την εσωτερική της πλευρά την καταδυτική κλίμακα.

 

Προς τιμήν του σκληρά εργαζόμενου ιδρύματος, στην προσαρμοσμένη πίσω όψη του καντράν έχει αποτυπωθεί σα μενταγιόν, το σχήμα του υποβρύχιου σκάφους Nekton κι έχει χαραχθεί το NAIADLOCK, το DIVER 300M και η ανθεκτικότητα του ρολογιού στο νερό.

Η έκδοση Nekton, «κινείται» με το Master Chronometer Calibre 8806 που έχει ειδικό πολυτελές φινίρισμα, τα κύματα της Γενεύης με αραβουργήματα καθώς και τον ρότορα και τις γέφυρες με επίχρισμα ροδίου. Πιστοποιημένο από τη METAS έχει αντίσταση σε μαγνητικά πεδία έως 15,000 gauss. 

 

 

Υπάρχουν δύο μοντέλα διαθέσιμα. Ένα με προσαρμοσμένο μαύρο λουράκι από καουτσούκ με γυαλισμένη-ματ μπούκλα για να ταιριάζει με το μαύρο κεραμικό καντράν. Και το άλλο, με ατσάλινο μπρασελέ για να δίνει στο Diver έναν πιο επίσημο αέρα. 

 


Το OMEGA Seamaster Nekton Edition με τον πιστοποιημένο Master Chronometer μηχανισμό, είναι ένας εκλεπτυσμένος τρόπος για να υποστηριχθεί ένας πολύ αξιόλογος σκοπός. Η αγορά αυτού του ρολογιού παίζει έναν πραγματικά σημαντικό ρόλο στην παγκόσμια προστασία των ωκεανών.

Δειτε Επισης

Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου
Διεθνής διάκριση για το Οινοποιείο Κυπερούντας
Η Honda Κύπρου παρουσιάζει τα τρία καινούργια μοντέλα αυτοκινήτων, CR-V, ZR-V και e:Ny1
Διεθνείς διακρίσεις για τα brands της PPD Global, μέλος του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης
Το νέο Ford Transit Custom στους εκθεσιακούς χώρους της Ford στην Κύπρο