Νέα σειρά βιολογικού γάλακτος από τη Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ

Δελτίο Τύπου  02/09/2020 10:56
Νέα σειρά βιολογικού γάλακτος από τη Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ

Νέα σειρά βιολογικού γάλακτος από τη Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ

Δελτίο Τύπου  02/09/2020 10:56

Θέλοντας να ικανοποιήσει τις αυξανόμενες ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών, η Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ Πέτρου εμπλουτίζει την γκάμα γάλακτός της, με την ολοκληρωμένη σειρά αγελαδινού, αιγινού και πρόβιου βιολογικού γάλακτος Αλάμπρα. Τo βιολογικό αιγινό με 3,4% λιπαρά και πρόβειο πλήρες γάλα, βρίσκεται ήδη στα ράφια των υπεραγορών σε συσκευασία των 750 ml ενώ το αγελαδινό με 1,5% λιπαρά σε συσκευασία του ενός λίτρου.

Το βιολογικό γάλα Αλάμπρα, παράγεται από 100% βιολογικό γάλα που προέρχεται από βιολογικές εκτροφές, διασφαλίζοντας άριστη υγιεινή και ποιότητα, προσφέροντας στους καταναλωτές, πολλαπλά και σημαντικά οφέλη για την υγεία.

Η νέα σειρά γάλακτος, αποτελεί πλούσια πηγή πρωτεϊνών υψηλής βιολογικής αξίας, εξασφαλίζει εύκολη πέψη και ενισχύει τον οργανισμό με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για τη θεμελίωση ποιοτικής και ισορροπημένης διατροφής.

Εντάξτε κι εσείς το βιολογικό γάλα Αλάμπρα στη διατροφή σας και επωφεληθείτε από τις ευεργετικές του ιδιότητες απολαμβάνοντας την ξεχωριστή του γεύση.

Τέλος, με την προσθήκη της νέας ολοκληρωμένης σειράς βιολογικού γάλακτος, υπενθυμίζεται ότι διαχρονικός στόχος της Γαλακτοβιομηχανίας Α/ΦΟΙ Πέτρου, είναι να προσφέρει στον καταναλωτή αυθεντικά προϊόντα που χαρακτηρίζονται πάντα από αληθινή γεύση και αγνή απόλαυση.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας