Νέα σειρά βιολογικού γάλακτος από τη Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ

Θέλοντας να ικανοποιήσει τις αυξανόμενες ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών, η Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ Πέτρου εμπλουτίζει την γκάμα γάλακτός της, με την ολοκληρωμένη σειρά αγελαδινού, αιγινού και πρόβιου βιολογικού γάλακτος Αλάμπρα. Τo βιολογικό αιγινό με 3,4% λιπαρά και πρόβειο πλήρες γάλα, βρίσκεται ήδη στα ράφια των υπεραγορών σε συσκευασία των 750 ml ενώ το αγελαδινό με 1,5% λιπαρά σε συσκευασία του ενός λίτρου.

Το βιολογικό γάλα Αλάμπρα, παράγεται από 100% βιολογικό γάλα που προέρχεται από βιολογικές εκτροφές, διασφαλίζοντας άριστη υγιεινή και ποιότητα, προσφέροντας στους καταναλωτές, πολλαπλά και σημαντικά οφέλη για την υγεία.

Η νέα σειρά γάλακτος, αποτελεί πλούσια πηγή πρωτεϊνών υψηλής βιολογικής αξίας, εξασφαλίζει εύκολη πέψη και ενισχύει τον οργανισμό με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για τη θεμελίωση ποιοτικής και ισορροπημένης διατροφής.

Εντάξτε κι εσείς το βιολογικό γάλα Αλάμπρα στη διατροφή σας και επωφεληθείτε από τις ευεργετικές του ιδιότητες απολαμβάνοντας την ξεχωριστή του γεύση.

Τέλος, με την προσθήκη της νέας ολοκληρωμένης σειράς βιολογικού γάλακτος, υπενθυμίζεται ότι διαχρονικός στόχος της Γαλακτοβιομηχανίας Α/ΦΟΙ Πέτρου, είναι να προσφέρει στον καταναλωτή αυθεντικά προϊόντα που χαρακτηρίζονται πάντα από αληθινή γεύση και αγνή απόλαυση.

Δειτε Επισης

CBN Young Dragon Awards: Ξεκίνησε το open call για τις υποψηφιότητες-Πού και πώς μπορούν να υποβληθούν
Γιάννης Γεωργούλας: Ουσιαστικά βήματα σε ψηφιακή πολιτική, έρευνα και καινοτομία-Δημιουργικός ο ρόλος του ΔΗΣΥ
Μάριος Ταννούσης: Πολύ σημαντικό και θετικό βήμα ο Εθνικός Μηχανισμός Ελέγχου ΑΞΕ-Το όφελος για την Κύπρο
Πράσινο φως από τη γενική συνέλευση της ΑΕΛ για συμμετοχή του Andrew Budzinski στο μετοχικό κεφάλαιο
Στο Εθνικό Συμβούλιο ο Μάκης Κεραυνός…Ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για την φορολογική μεταρρύθμιση
Δυναμική επιστροφή για την αγορά ακινήτων υψηλής αξίας-Πού και ποια η ακριβότερη πώληση
Μια... Anassa γεμάτη αναζωογόνηση και ένα τριήμερο με την όμορφη θέα του Kόλπου της Χρυσοχούς (pics)
Νέο σχέδιο για πρόωρη εξόφληση ενήμερων δανείων από ΚΕΔΙΠΕΣ-Τέλος στην επιδότηση τόκων
Οι κενές θέσεις εργασίας σε κάθε τομέα και ο κλάδος με καμία διαθέσιμη θέση
Πέτρος Λοής: Ευρύτερο, εξυπνότερο και πιο ανθεκτικό μοντέλο η πρόταση του ΔΗΣΥ για την οικονομία-Προτάσσουμε μεταρρυθμίσεις