GO&FUN Green Energy Drink: Το φυσικό ενεργειακό ποτό που σε γεμίζει ενέργεια

Ένα νέο ενεργειακό ποτό ήρθε να ταράξει τα νερά! Το GO&FUN Green Energy Drink είναι ένα φυσικό ενεργειακό ποτό με φυσικά εκχυλίσματα και βιταμίνες, χωρίς ταυρίνη και χωρίς συντηρητικά.
 
Στη σημερινή απαιτητική εποχή με τους έντονους ρυθμούς, μια δόση ενέργειας είναι πάντα καλοδεχούμενη, ειδικά όταν πρόκειται για ενέργεια από φυσικά συστατικά. Το GO&FUN εκτός από το γεγονός ότι δεν περιέχει ταυρίνη και συντηρητικά, είναι ελεύθερο και από γλουτένη, κάτι που το καθιστά κατάλληλο και για άτομα με δυσανεξία σε αυτή. Παράλληλα, είναι πλούσιο σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β (Β3, Β5, Β6, Β12), αλλά και βιταμίνη C, ενώ περιέχει πληθώρα φυσικών εκχυλισμάτων όπως Ginseng, Guarana, Maté, Rhodiola και Πράσινο Τσάι.
 
Μερικά μόνο από τα ευεργετικά οφέλη των φυσικών συστατικών του είναι η ανάκτηση της χαμένης ενέργειας και η βελτίωση της αντοχής. Ακόμα, χάρη στο Guarana, το Maté και το πράσινο τσάι, το GO&FUN έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φυσική καφεΐνη η οποία συνεισφέρει στην τόνωση της διάθεσης και μείωση του αισθήματος κούρασης. Δεν πρέπει όμως να παραλείψουμε να αναφερθούμε στην υπέροχη γεύση του που προέρχεται από τα φυσικά συστατικά!
 
Προσφέροντας ένα ισορροπημένο ρυθμό αύξησης και διατήρησης της ενέργειας σας, το GO&FUN είναι η ιδανική επιλογή τόσο κατά τη διάρκεια εργασιών που απαιτούν συγκέντρωση, όσο και μετά την άθληση που οι ανάγκες για αναπλήρωση της ενέργειάς μας είναι αυξημένες. Το φυσικό αυτό ενεργειακό ποτό είναι η τέλεια επιλογή για το γραφείο, το πανεπιστήμιο, το γυμναστήριο και τη βόλτα στο πάρκο. Μια απόλαυση για όλους, όλες τις ώρες της ημέρας! Μάθετε περισσότερα για το GO&FUN στo: https://brands.tryfontseriotis.com/go-fun/
 
To GΟ&FUN Green Energy Drink φέρνει κοντά σας η εταιρία Tryfon Tseriotis LTD. Η Tryfon Tseriotis έχοντας μια ιστορία πέραν των 100 χρόνων, με βαθιά γνώση και απαράμιλλη εμπειρία στην αγορά τροφίμων είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες υπηρεσιών και διανομής προϊόντων στην Κύπρο. Σε συνεργασία με εταιρείες διεθνούς εμβέλειας, η Tryfon Tseriotis LTD προσφέρει προϊόντα υψηλής διατροφικής ποιότητας και αξίας στους καταναλωτές, με διαχρονικό της όραμα να είναι πρωτοπόρος στην ανάπτυξη των brands της, στην λιανική αγορά στην Κύπρο.

Δειτε Επισης

Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου
Διεθνής διάκριση για το Οινοποιείο Κυπερούντας
Η Honda Κύπρου παρουσιάζει τα τρία καινούργια μοντέλα αυτοκινήτων, CR-V, ZR-V και e:Ny1
Διεθνείς διακρίσεις για τα brands της PPD Global, μέλος του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης