SAN BENEDETTO: Το φυσικό μεταλλικό νερό των Ανατολικών Άλπεων τώρα και στην Κύπρο

Η εταιρεία TEMPO BEVERAGES CYPRUS ανακοινώνει την αποκλειστική διανομή της γκάμας του Premium Ιταλικού φυσικού μεταλλικού αλλά και αεριούχου νερού, SAN BENEDETTO στην κυπριακή αγορά.
 
Κάθε σταγόνα φτάνει από ένα μακρύ υπόγειο ταξίδι, αμετάβλητο για χιλιάδες χρόνια. Ξεκινά από τη μαγευτική και παγετώδη οροσειρά Δολομίτες των Ανατολικών Άλπεων, στη βορειοανατολική Ιταλία και φιλτράρεται στην πεδιάδα Βένετο, λαμβάνοντας τα φυσικά μέταλλα στο δρόμο της. Ταξιδεύοντας στην πηγή, το νερό αντλείτε από βάθος 1,000 ποδιών και αποθηκεύετε σε υπόγεια δεξαμενή. Αυτή η διαδικασία διασφαλίζει ότι όλα τα φυσικά μέταλλα και στοιχεία που βοηθούν στην υγεία του οργανισμού δεν τυχαίνουν οποιασδήποτε επεξεργασίας, ενώ παράλληλα διασφαλίζεται η καλύτερη γεύση στο εμφιαλωμένο νερό.
 
Το πρώτο μπουκάλι φυσικού μεταλλικού νερού SAN BENEDETTO φτιάχτηκε το 1956 στην περιοχή Sorze στην Βενετία, από τα αδέρφια αδέλφια Bruno και Ermeneglido Scattolin, οι οποίοι είχαν ένα μικρό συνοικιακό κατάστημα με τρόφιμα στην περιοχή όπου βρέθηκε η πηγή. Με περισσότερα από 60 χρόνια ιστορίας, το SAN BENEDETTO μεγάλωσε και απέκτησε ηγετική θέση στον τομέα του, καθιστώντας το  ως τη Νο.1 επιλογή φυσικού μεταλλικού και ανθρακούχο νερού στην Ιταλία.
 
Αντλώντας έμπνευση από τη φύση και επενδύοντας στην ποιότητα, το SAN BENEDETTO είναι το νερό που επιλέγουν να προσφέρουν παραδοσιακά τα καλύτερα εστιατόρια και όχι μόνο στην Ιταλία, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο.
 
Το φυσικό μεταλλικό νερό SAN BENEDETTO είναι διαθέσιμο στην Κύπρο από την εταιρεία TEMPO BEVERAGES CYPRUS,  σε συσκευασίες 0,5L και 1,5L PET και σε εκλεπτυσμένο γυάλινο μπουκάλι των 0,75L. Το ανθρακούχο νερό της σειράς, έρχεται σε γυάλινα μπουκάλια των 0,75L και 0,25L.

Δειτε Επισης

Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024
Hyundai IONIQ 5 N: Παγκόσμιο αυτοκίνητο επιδόσεων στα World Car Awards
Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου