Jordan Green Clean: Μια νέα οδοντόβουρτσα φτιαγμένη από ανακυκλώσιμα υλικά

Η Jordan συνεχίζοντας την επιτυχημένη της πορεία, λανσάρει μια νέα οδοντόβουρτσα υψηλής ποιότητας με ανακυκλώσιμα υλικά με το όνομα Jordan Green Clean. Μια οδοντόβουρτσα που είναι σχεδιασμένη με την σκανδιναβική τελειότητα για όλους εμάς που θέλουμε έναν πιο πράσινο τρόπο ζωής.  

Βιωσιμότητα χωρίς συμβιβασμούς
H Jordan Green Clean συνδυάζει μεγάλη λειτουργικότητα & αποτελεσματικότητα, μοντέρνο σχεδιασμό και βιώσιμα υλικά. Στη διαδικασία σχεδιασμού, τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη και όλα τα υλικά επιλέγονται προσεκτικά με γνώμονα το περιβάλλον. Η  χειρολαβή είναι κατασκευασμένη από 100% ανακυκλωμένο και εγκεκριμένο από την FDA (Food & Drug Association) πλαστικό που προέρχεται από δοχεία τροφίμων, όπως κύπελλα γιαουρτιού. Οι τρίχες (bristles) είναι κατασκευασμένες από βιολογικό νάιλον που προέρχεται από φυτά καστορέλαιο - μια ανανεώσιμη πηγή. Το κουτί συσκευασίας είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένες ίνες χαρτιού από προϊόν με βάση το χαρτί και η ετικέτα συσκευασίας είναι κατασκευασμένη από χαρτί πιστοποιημένο με FSC*, εξασφαλίζοντας ότι προέρχεται από δάση με βιώσιμη διαχείριση.

Η Jordan Green Clean είναι περήφανος νικητής στα βραβεία του EPRO (Ευρωπαικός Οργανισμός Ανακύκλωσης Πλαστικών). Έχει πάρει το βραβείο για το Καλύτερο Ανακυκλώσιμο Πλαστικό Προϊόν για το 2019.
 
H Jordan Green Clean είναι διαθέσιμη σε soft & medium, και σε 4 διαφορετικά χρώματα.

Η Jordan είναι μια σκανδιναβική μάρκα προϊόντων στοματικής φροντίδας που διανέμονται παγκοσμίως. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1837 και άρχισε να παράγει οδοντόβουρτσες ήδη από το 1927. Σήμερα η Jordan είναι ο ηγέτης στην αγορά οδοντόβουρτσας στις σκανδιναβικές αγορές κι όχι μόνο και έχει ισχυρή παρουσία σε πολλές αγορές παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης και της Κύπρου.

Τα προϊόντα της Jordan, βραβευμένα από τα βραβεία Reddot για σχεδίαση προϊόντος, είναι κατασκευασμένα με ποιοτικά, ασφαλή υλικά και έχουν σχεδιαστεί για απόδοση και άνεση. Η κινητοποίηση της χρήσης της οδοντόβουρτσας είναι σημαντική για την Jordan και ενθαρρύνεται σε όλα τα εργονομικά σχεδιασμένα προϊόντα. Η Jordan διαθέτει μια σειρά προϊόντων που ταιριάζουν στις διαφορετικές φυσικές και αισθητικές προτιμήσεις του παγκόσμιου καταναλωτή.


*The Forest Stewardship Council (FSC) is an international non-profit, multi-stakeholder organization established in 1993 to promote responsible management of the world's forests. The FSC does this by setting standards on forest products, along with certifying and labeling them as eco-friendly.
 

Δειτε Επισης

Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024
Hyundai IONIQ 5 N: Παγκόσμιο αυτοκίνητο επιδόσεων στα World Car Awards
Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου