To Lurpak® βραβεύεται ως το καλύτερο βούτυρο στον κόσμο!

To πολυπόθητο πρώτο βραβείο ως η καλύτερη μάρκα βουτύρου, έλαβε το Lurpak®, στον διαγωνισμό World Championship Cheese Contest, στην κατηγορία «Αλατισμένο και Ανάλατο Βούτυρο». Κατακτώντας την πρώτη θέση, το Lurpak® έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία ανάμεσα σε άλλες 30 συμμετοχές.

Ο θεσμός αυτός, που λαμβάνει χώρα κάθε 2 χρόνια, θεωρείται ως η κορυφαία διοργάνωση στον κόσμο στις κατηγορίες τυριών, βουτύρου και γιαουρτιού και οι νικητές αναδεικνύονται από μια επιτροπή 56 κριτών με εξειδικευμένες γνώσεις και επιστημόνων γαλακτοπαραγωγής από όλο τον κόσμο. Με πάνω από 3,000 συμμετοχές, σε 120 κατηγορίες, από 26 χώρες, τα βραβεία αυτά μαζεύουν, στο Wisconsin των ΗΠΑ, την αφρόκρεμα των γαλακτοκομικών προϊόντων.

Από το 1901 το Lurpak® πρωτοπορεί στον τομέα του ποιοτικού βουτύρου και βάζει τον πήχη τόσο ψηλά, ώστε μόνο το καλύτερο αποτέλεσμα να είναι αποδεκτό. Αυτή είναι μια διεθνής αναγνώριση για το Lurpak®, ως μια μάρκα με πραγματική κληρονομιά δανέζικης ποιότητας, που χρησιμοποιεί μόνο τα καλύτερα φυσικά συστατικά.

Το Lurpak® παράγεται στη Δανία και φτιάχνεται από φυσικά συστατικά και με 100% φρέσκο γάλα. Για την παραγωγή του παγκοσμίου φήμης βουτύρου, συνδυάζονται παραδοσιακές μέθοδοι με υπερσύγχρονες τεχνολογίες.

Ένα βούτυρο με φανατικούς καταναλωτές σε όλο τον κόσμο, διατίθεται σε πάνω από 75 χώρες. Στην Κύπρο εισάγεται και διανέμεται από την ipH Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers Ltd.
 

Δειτε Επισης

Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Hyundai IONIQ 5 N: Παγκόσμιο αυτοκίνητο επιδόσεων στα World Car Awards
Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου
Διεθνής διάκριση για το Οινοποιείο Κυπερούντας