Το Ginsana® Θωρακίζει με Φυσικό Τρόπο το Ανοσοποιητικό μας Σύστημα, σύμφωνα με Κλινικές Μελέτες!

Δελτίο Τύπου  25/02/2020 13:30
Το Ginsana® Θωρακίζει με Φυσικό Τρόπο το Ανοσοποιητικό μας Σύστημα, σύμφωνα με Κλινικές Μελέτες!

Το Ginsana® Θωρακίζει με Φυσικό Τρόπο το Ανοσοποιητικό μας Σύστημα, σύμφωνα με Κλινικές Μελέτες!

Δελτίο Τύπου  25/02/2020 13:30
Το παγκοσμίου φήμης φυσικό συμπλήρωμα διατροφής Ginsana® δημοσίευσε σειρά κλινικών μελετών και ερευνών που αποδεικνύουν πως η τακτική και κατάλληλη λήψη του, μπορεί να ενισχύσει το ανοσοποιητικό μας σύστημα με φυσικό τρόπο, καθιστώντας το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για άτομα που νιώθουν εξάντληση ή περνούν περιόδους έντονης κούρασης και στρες. 

RELATED ARTICLES


Τι Είναι το Ginsana®;
Το Ginsana® είναι ένα 100% φυσικό συμπλήρωμα διατροφής, σχεδιασμένο να ενισχύει τις σωματικές επιδόσεις, καταπολεμώντας την κόπωση και το αίσθημα εξάντλησης, ιδιαίτερα σε περιόδους αυξημένων απαιτήσεων και άγχους*.

Η σύνθεση του Ginsana® βασίζεται κυρίως στο εκχύλισμα G115® του φυτού ginseng, και έχει αποδειχτεί εξαιρετικά αποτελεσματική για την ενίσχυση του οργανισμού.
Ωστόσο, η προσεκτική αξιολόγηση κλινικών ευρημάτων και επιστημονικών μελετών 25 και πλέον κλινικών μελετών που διεξήχθησαν τα τελευταία 40 χρόνια αποκάλυψε ότι το Ginsana®, εκτός από τις σωματικές επιδόσεις, ενισχύει παράλληλα και την άμυνα του οργανισμού.

Καταπολεμά Ιούς, Βακτήρια και Παράσιτα
Πιο συγκεκριμένα, ορισμένες κλινικές έρευνες αποκάλυψαν ότι το εκχύλισμα του ginseng, σε συνδυασμό με το εμβόλιο του κοινού κρυολογήματος, ενισχύει και προσαρμόζει την άμυνα του οργανισμού ώστε να καταπολεμά ευκολότερα αναπνευστικές λοιμώξεις και τον ιό της γρίπης, μειώνοντας ως και τρεις φορές τον κίνδυνο προσβολής από τη συγκεκριμένη οικογένεια ιών **.

Προσαρμογή του Ανοσοποιητικού Συστήματος σε Συνθήκες Στρες
Άλλες κλινικές μελέτες κατέδειξαν ότι το εκχύλισμα Panax Ginseng G115® του Ginsana® ενισχύει με τέτοιον τρόπο το ανοσοποιητικό σύστημα σε περιόδους μεγάλης κόπωσης και έντασης, ώστε να είναι σε θέση να ανταποκρίνεται καλύτερα σε διάφορους τύπους άγχους και στρες ***.
Το Ginsana® εισάγεται από την Marathon Trading και διατίθεται σε όλα τα φαρμακεία Παγκύπρια. Θα το βρείτε στην συσκευασία των 30 καψουλών και στην τιμή των €19,90
 
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Ginsana Κύπρου, www.ginsanacyprus.com/gr.
 
2
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας