Νέο απολυμαντικό ρούχων ΕΥΡΗΚΑ IGIENOL - Υπερέχει κατά 99.9%

Ο Όμιλος ΕΥΡΗΚΑ εδώ και 60 χρόνια εστιάζει στην ανθρώπινη υπόσταση του Κύπριου καταναλωτή με τον πρωταρχικό του στόχο να είναι ένας από την πρώτη μέρα λειτουργίας του μέχρι και σήμερα: η συνεχής ικανοποίησή του καταναλωτή με ποιοτικά προϊόντα που διευκολύνουν την καθημερινή του ζωή. 

Με την πολυετή τεχνογνωσία και την πείρα της στη φροντίδα και την καθαριότητα του ρούχου, η ΕΥΡΗΚΑ σήμερα κάνει το επόμενο βήμα. Επεκτείνεται σε ένα νέο τομέα, στην απολύμανση του ρούχου, για να κάνει, για μία ακόμη φορά, τη μεγάλη διαφορά!

Σε αυτό το πλαίσιο, ένα νέο, μοναδικό προϊόν καθαριότητας, το απολυμαντικό ρούχων ΕΥΡΗΚΑ IGIENOL έρχεται να προστεθεί στη μακρά σειρά των προϊόντων που ξέρουν και εμπιστεύονται τα κυπριακά νοικοκυριά. Πρόκειται για ένα εργαστηριακά ελεγμένο προϊόν, που εξουδετερώνει το 99.9% των βακτηριδίων, ιών και μυκήτων και αφήνει τα ρούχα υγιεινά, καθαρά και χωρίς δυσάρεστες οσμές.  

Συγκεκριμένα, το ΕΥΡΗΚΑ IGIENOL προστατεύει από επιβλαβή βακτήρια (Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus, Enterococcus hirae, E. coli), ιούς (Adenovirus, AH1N1) και μύκητες (Candida albicans) που μπορούν να προκαλέσουν διάφορες ασθένειες, λοιμώξεις και μολύνσεις. 

Με βάση εργαστηριακές δοκιμές (ΕΝ1276, 1650 και 14476+Α1), το ΕΥΡΗΚΑ IGIENOL εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηριδίων, ιών και μυκήτων, ακόμη και στους 20°C. 

ΤΟ ΕΥΡΗΚΑ IGIENOL είναι η ιδανική λύση απολύμανσης για λευκά και χρωματιστά ρούχα και είναι κατάλληλο για όλα τα είδη υφασμάτων. Συστήνεται ιδιαίτερα για:
•    Παιδικά ρούχα
•    Αθλητικά είδη
•    Εσώρουχα, κάλτσες, πιτζάμες
•    Λευκά είδη, πετσέτες, χαλάκια, ξεσκονόπανα, σεντόνια, quilt, κουβέρτες
•    Ρούχα που δεν μπορούν να πλυθούν σε υψηλές θερμοκρασίες

Το ΕΥΡΗΚΑ IGIENOL χρησιμοποιείται ως ενισχυτικό πλύσης (δεν αντικαθιστά το απορρυπαντικό) και μπαίνει στη θήκη του μαλακτικού, με ή χωρίς μαλακτικό. Είναι υποαλλεργικό και δερματολογικά ελεγμένο και δεν περιέχει χλώριο. Διατίθεται σε συσκευασίες 1.5L, σε 2 υπέροχα αρώματα: Fresh Linen και Pure Care. 

Οι καταναλωτές μπορούν να βρουν το ΕΥΡΗΚΑ IGIENOL σε όλες τις υπεραγορές, σε ειδική προσφορά γνωριμίας -2€.

Δειτε Επισης

Hyundai IONIQ 5 N: Παγκόσμιο αυτοκίνητο επιδόσεων στα World Car Awards
Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου
Διεθνής διάκριση για το Οινοποιείο Κυπερούντας
Η Honda Κύπρου παρουσιάζει τα τρία καινούργια μοντέλα αυτοκινήτων, CR-V, ZR-V και e:Ny1