Η Ice® Power Συνιστά τον Συνδυασμό Κρυοθεραπευτικής & Θερμαντικής Δράσης για την Αντιμετώπιση Μικροτραυματισμών!

Η Marathon Trading επίσημος διανομέας των προϊόντων Ice®️ Power, της κορυφαίας εταιρείας προϊόντων κρυοθεραπείας στην Κύπρο, ξεκινά καμπάνια ενημέρωσης για την αποτελεσματικότερη  αντιμετώπιση των μικροτραυματισμών μετά τη άσκηση, συνιστώντας την εναλλαγή κρύου και ζεστού στην πάσχουσα περιοχή.

Οι μικροτραυματισμοί στους μυς και τις αρθρώσεις κατά τη διάρκεια της γυμναστικής έχουν σοβαρές επιπτώσεις, δημιουργώντας φλεγμονές και οιδήματα στην πάσχουσα περιοχή, τα οποία με τη σειρά τους, προκαλούν έντονους πόνους και ενοχλήσεις. Η συνεχής καταπόνηση μειώνει σημαντικά τη λειτουργικότητα του σημείου που έχει τραυματιστεί – και συχνά όλου του σώματος – δυσχεραίνοντας καθημερινές εργασίες και επιδεινώνοντας την ποιότητα ζωής για τον ασθενή.

Επομένως, παρότι «μικροτραυματισμός», αν δεν αντιμετωπιστεί κατάλληλα, μπορεί να εξελιχθεί σε αρκετά σοβαρό πρόβλημα.

Η Αξία της Κρυoθεραπείας
Τα προϊόντα κρυοθεραπείας Ice® Power βοηθούν στην αποθεραπεία των μικροτραυματισμών σε μυς, συνδέσμους και αρθρώσεις, όχι μόνο απαλύνοντας τον πόνο αλλά και συμβάλλοντας  στην υποχώρηση της φλεγμονής και του οιδήματος. Με τον τρόπο αυτό αποκαθιστά σε σημαντικό βαθμό την κινητικότητα και τη λειτουργικότητα του τραυματισμένου σημείου. 

Ωστόσο, το τζελ κρυοθεραπείας Ice® Power Active ξεχωρίζει από οποιοδήποτε άλλο προϊόν κρυοθεραπείας, συνδυάζοντας τη δράση κρύου και ζεστού και διασφαλίζοντας τα οφέλη και των δύο καταστάσεων στην πάσχουσα περιοχή.   
Γιατί είναι αυτή η εναλλαγή τόσο αποτελεσματική;

Η Σημασία της Θερμοκρασίας στην Αντιμετώπιση ενός Μικροτραυματισμού
Η διαδικασία του πόνου περιλαμβάνει τη χρήση νευροδιαβιβαστών και υποδοχέων, ένας από τους οποίους ονομάζεται TRPM8 και ανήκει σε μια ομάδα υποδοχέων με εξαιρετική ευαισθησία στη θερμότητα. Απλά μιλώντας, όταν ο υποδοχέας αυτός πρέπει να επιλέξει μεταξύ της διαβίβασης του πόνου ή της αλλαγής θερμοκρασίας, επιλέγει το δεύτερο.

Η μενθόλη είναι ουσία που μειώνει τοπικά τη θερμοκρασία του δέρματος, επηρεάζοντας έτσι σημαντικά τη λειτουργία των υποδοχέων TRPM8 και την ένταση της αίσθησης του πόνου στο νευρικό μας σύστημα.

Ωστόσο, η επακόλουθη αύξηση της θερμότητας στην τραυματισμένη περιοχή μπορεί να συμβάλλει στην καταπολέμηση της φλεγμονής και την υποχώρηση του οιδήματος.

Συνεπώς, για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση ενός μικροτραυματισμού απαιτείται κατάλληλος συνδυασμός κρύου και θερμού.

Η Διπλή Δράση του Ice® Power Active
Το Ice® Power Active είναι ένα μοναδικό τζελ κρυοθεραπείας που συνδυάζει κρυοθεραπευτική και θερμαντική δράση!

Η καινοτόμος σύνθεσή του συνδυάζει μενθόλη, αιθέρια έλαια ευκαλύπτου και φυσικές παυσίπονες ουσίες, όντας έτσι ικανό αρχικά να μειώνει τη θερμοκρασία του δέρματος, μειώνοντας έτσι την ένταση του πόνου, και στη συνέχεια αυξάνοντάς την, συμβάλλοντας στη χαλάρωση των μυών και στην ταχύτερη αποκατάστασή τους.

Η εναλλαγή θερμοκρασίας αποφέρει έναν ιδανικό συνδυασμό παυσίπονης και θεραπευτικής δράσης, καθιστώντας το Ice® Power Active ιδανικό για πόνους σε ευαίσθητες περιοχές, όπως ο αυχένας και η μέση, οι ώμοι και η πλάτη, τα χέρια (ιδιαίτερα οι καρποί) και τα πόδια.  

Το Ice® Power Active:
  • ανακουφίζει από τους έντονους μυϊκούς και αρθρικούς πόνους.
  • καταπολεμά το οίδημα και τη φλεγμονή στην πάσχουσα περιοχή.
  • χαλαρώνει τον περιβάλλοντα μυϊκό ιστό και αποκαθιστά την κυκλοφορία του αίματος.
Η Ice Power® προσκαλεί το κοινό να μάθει περισσότερα για τη διπλή θεραπευτική δράση της Ice® Power Active από τον επίσημο ιστότοπο της εταιρείας!

Θα βρείτε την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων Ice® Power σε όλα τα φαρμακεία Παγκύπρια.
 

Δειτε Επισης

Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024
Hyundai IONIQ 5 N: Παγκόσμιο αυτοκίνητο επιδόσεων στα World Car Awards
Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου