ΝΕΟ εορταστικό ρόφημα & επιδόρπια

Για άλλη μια φορά η COFFEΕHOUSE μας ενθουσιάζει και με το παραπάνω με τα νέα Χριστουγεννιάτικα προϊόντα, σερβίροντάς μας ολόφρεσκες και χειροποίητες επιλογές για να ζεσταίνουν και να ομορφαίνουν τις χειμωνιάτικες ημέρες μας!

Η COFFEEHOUSE, από τις 21 Νοέμβριου, με την προσθήκη του νέου της εορταστικού Χριστουγεννιάτικου μενού, προσκαλεί όλους τους λάτρεις του καφέ και τους αγαπημένους της πελάτες να χαρούν το εορταστικό πνεύμα!
 
 
Το Gingerbread Cinnamon Latte γιορτάζει την αγαπημένη μας παράδοση, φτιαγμένο με νότες gingerbread, καραμέλας, κανέλας και γαρνιρισμένο με φρέσκια σαντιγί που ολοκληρώνει το νόστιμο προφίλ του Χριστουγεννιάτικου ροφήματος. Μη χάσεις την ευκαιρία να το δοκιμάσεις! Είναι περιορισμένης διάρκειας και μπορείς να το απολαύσεις σε όλα τα καταστήματα COFFEEHOUSE μέχρι τις 8 Ιανουαρίου.
 

Επιπλέον το χειροποίητο Caramel Shortbread είναι το τέλειο ταίρι στο Χριστουγεννιάτικο ρόφημα. Φτιαγμένο από τρία ονειρικά στρώματα, αυτό το επιδόρπιο θα ικανοποιήσει όλα τα γούστα. Το τραγανό shortbread και η κρεμώδης καραμέλα κόβουν υπέροχα την γλυκύτητα του ανώτερου στρώματος σοκολάτας, κάνοντας έτσι ένα πολύ ισορροπημένο επιδόρπιο.
 
 
Εάν όμως είστε φανατικοί του κρουασάν, η COFFEEHOUSE σας προσφέρει αποκλειστικά το Cappuccino Croissant, ένα μοναδικό κρουασάν με γέμιση καπουτσίνο! Τι καλύτερο για να συνδυάσετε τον καφέ σας;
 

Δειτε Επισης

Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024
Hyundai IONIQ 5 N: Παγκόσμιο αυτοκίνητο επιδόσεων στα World Car Awards
Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου