Οι μέθοδοι παρασκευής καφέ φίλτρου των Coffee Berry

InBusinessNews  21/11/2019 11:08
Οι μέθοδοι παρασκευής καφέ φίλτρου των Coffee Berry

Οι μέθοδοι παρασκευής καφέ φίλτρου των Coffee Berry

InBusinessNews  21/11/2019 11:08
Τα Coffee Berry φέτος κλείνουν 3 χρόνια παρουσίας στην κυπριακή αγορά. Είναι μια μοναδική εμπειρία «to go coffee» βασισμένη στη φιλοσοφία του 3ου κύματος, δίνοντας την επιλογή στον καταναλωτή να επιλέξει τον καφέ της αρεσκείας του ανάμεσα στις καλύτερες ποικιλίες του κόσμου. 

RELATED ARTICLES


H Κίκα Μαρκιτάνη, Coffee Berry trainer, παρουσιάζει στην κάμερα του InBusinessNews τις μεθόδους παρασκευής καφέ φίλτρου της Coffee Berry.
 

 

Μέθοδος V60
Χρησιμοποιώντας την μέθοδο V60 απολαμβάνεις ένα έντονο σώμα, γλυκά χαρακτηριστικά. Στη μέθοδο V60 χρησιμοποιούμε χάρτινο φίλτρο που είναι πιο πορώδες. Το κωνικό σχήμα που έχει καθώς και οι ραβδώσεις είναι υπεύθυνα για να καθοδηγήσουν το νερό και να αναπνέουν οι κόκκοι. Ο χαλκός είναι υπεύθυνος για να κρατάει περισσότερο τη θερμοκρασία και η μέθοδος συνολικά διαρκεί 3:00 με 3:30 λεπτά.


Μέθοδος Chemex
Η μέθοδος chemex έχει πιο ολοκληρωμένη εκχύλιση, μέτριο σώμα, φωτεινή οξύτητα και  λιγότερα έλαια. Ο καταναλωτής μπορεί να απολαύσει ένα καφέ με ισορροπημένο αποτέλεσμα και καθαρό φλιτζάνι. Το φίλτρο είναι κατασκευασμένο από ρίζες μπαμπού και η μέθοδος διαρκεί 3:30 - 4:00 λεπτά.

Μέθοδος Syphon
Το syphon είναι μια εντυπωσιακή και διαφορετική μέθοδος. Συνδυάζει την βαρύτητα και την πίεση ατμού, χρησιμοποιώντας φίλτρο για να διαχωρίσει τον αλεσμένο καφέ από το ρόφημα. Το γευστικό προφίλ είναι ένα πολύ αρωματικό φλιτζάνι, με μέτριο σώμα, οξύτητα φρεσκάδας, πλούσιο σε έλαια με βουτυρώδη επίγευση. Διαρκεί περίπου 1:30 – 2:30 λεπτά.
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας