Κάμπος Χίου: Νέα σειρά φρουτοποτών λow

Η IPH Iakovos Photiades Ltd παρουσιάζει τη νέα σειρά καινοτόμων και πρωτοποριακών φρουτοποτών λow! του Brand Κάμπος Χίου.  

H σειρά “λow!” με σουκραλόζη, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, συστήνεται στους καταναλωτές της Κύπρου αρχικά με 2 γεύσεις: τη φανταστική Μανταρινάδα αλλά και την εξαιρετική και υπέροχα δροσιστική Λεμονάδα. Δύο γνωστές μεσογειακές γεύσεις που έχουν κατακτήσει τις καρδιές των Κυπρίων τα τελευταία  χρόνια και που απηχούν την παράδοση του ιδίου του τόπου μας.  

Οι διεθνείς αγορές αντιμετωπίζουν ένα κενό στη διάθεση φρουτοποτών χωρίς πρόσθετη ζάχαρη ή με γλυκαντικά. Η Κάμπος Χίου για ακόμη μια φορά, καινοτομεί με το λανσάρισμα της σειράς φρουτοποτών λοw!, καθώς και με την υφιστάμενη γκάμα των μη συμπυκνωμένων χυμών. 

Και με χαμηλές θερμίδες…; 
Η νέα σειρά φρουτοποτών λow! ανταποκρίνεται στην ανάγκη του καταναλωτή να γευτεί ένα προϊόν, κάθε ώρα της ημέρας, χωρίς να ανησυχεί για το ποσοστό θερμίδων που εμπεριέχονται, καθώς ένα ποτήρι περιέχει είτε 2 (Λεμονάδα), είτε 15 (Μανταρινάδα) θερμίδες μόνο.

Προτιμώ το παιδί μου να μην καταναλώνει ροφήματα με ζάχαρη!
Άτομα που αποφεύγουν τη ζάχαρη, μπορούν τώρα να απολαύσουν τους αγαπημένους τους χυμούς, που περιλαμβάνουν μόνο τα φυσικά σάκχαρα του ίδιου του φρούτου! Πλούσια σε βιταμίνη C και με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, η νέα σειρά Κάμπος Χίου λοw! είναι η τέλεια επιλογή χυμού για μικρούς και μεγάλους. 

Τους φυσικούς χυμούς Κάμπος Χίου εισάγει και διανέμει στην Κύπρο αποκλειστικά η IPH Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers Ltd και βρίσκονται στα ψυγεία όλων των υπεραγορών και μικρών σημείων πώλησης.

Δειτε Επισης

Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου
Διεθνής διάκριση για το Οινοποιείο Κυπερούντας
Η Honda Κύπρου παρουσιάζει τα τρία καινούργια μοντέλα αυτοκινήτων, CR-V, ZR-V και e:Ny1
Διεθνείς διακρίσεις για τα brands της PPD Global, μέλος του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης