Ice® Power: Προϊόν κρυοθεραπείας για αντιμετώπιση του αυχενικού πόνου στον χώρο εργασίας

Με ανακοίνωσή της η Marathon Trading διανομέας των γνωστών ιατροτεχνολογικών προϊόντων κρυοθεραπείας Ice® Power, γνωστοποίησε την πρόθεσή της να βοηθήσει ανθρώπους που υποφέρουν από πόνους στον αυχένα κατά τη διάρκεια της εργασίας τους, προωθώντας τη χρήση ενός πρωτοποριακού προϊόντος κρυοθεραπείας, ειδικά σχεδιασμένου για χρήση στον χώρο εργασίας και όχι μόνο. 

Αυχεναλγία & Μειωμένη Εργασιακή Απόδοση 
Όντας ένα από τα πλέον νευραλγικά σημεία του σώματος, ο αυχένας υποφέρει από βίαιες ή συνεχείς κινήσεις, καθώς και πίεση από τη συχνά ακατάλληλη στάση που παίρνει το σώμα μας κατά τη διάρκεια της εργασίας στο γραφείο. Εξάλλου, ο ανθρώπινος αυχένας δεν έχει σχεδιαστεί να παραμένει ακίνητος για ώρες μπροστά από μία οθόνη. 

Η κακή στάση του σώματος είναι και η κυριότερη αιτία αυχεναλγίας, η οποία επηρεάζει κι άλλα σημεία του σώματος, προκαλώντας πονοκεφάλους, ημικρανία, μούδιασμα στα άνω άκρα, δυσκαμψία, δυσθυμία, ή ακόμη και τάση για έμετο. Περιττό φυσικά να πούμε πόσο σοβαρά μπορούν να επηρεάσουν αυτά τα συμπτώματα την απόδοση ενός υπαλλήλου στην εργασία του, καθώς και τη γενικότερη διάθεσή του στην προσωπική του ζωή. 

Ice® Power Roll - η Καλύτερη Λύση για τον Αυχενικό Πόνο στο Γραφείο
Η Ice® Power, γνωρίζοντας την αξία και την αποτελεσματικότητα της κρυοθεραπείας για την αντιμετώπιση των πόνων στον αυχένα, σχεδίασε ένα καινοτόμο προϊόν το οποίο εξασφαλίζει όλα τα οφέλη της κρυοθεραπείας αλλά είναι παράλληλα εύκολο να χρησιμοποιηθεί στον χώρο εργασίας. 

Το Ice® Power Roll ανακουφίζει από τα συμπτώματα της εφήμερης ή χρόνιας νευραλγίας, εξασφαλίζοντας: 
•    Γρήγορη ανακούφιση από τον πόνο: η πρωτοποριακή του σύνθεση από μενθόλη και αιθανόλη χαλαρώνει τους μύες που περιβάλλουν τους αυχενικούς σπονδύλους, μειώνοντας έτσι δραστικά  και ταχύτατα το αυχενικό άλγος.  
•    Κρυοθεραπευτική δράση: το Ice® Power Roll μειώνει κατά 5-7 βαθμούς τη θερμοκρασία του δέρματος στην περιοχή εφαρμογής – πτώση ανάλογη με τη χρήση πάγου – δίχως, ωστόσο, να προκαλεί ψύξη ή να δημιουργεί μικροκρυστάλλους στους υποδερμικούς ιστούς, γεγονός που μακροπρόθεσμα προκαλεί σοβαρότερα προβλήματα.  Παράλληλα, επιβραδύνει την κυκλοφορία του αίματος για 15 λεπτά μετά την εφαρμογή του και στη συνέχεια την επιταχύνει, ανακουφίζοντας από τα συμπτώματα της νευραλγίας  μα και συμβάλλοντας στην ταχύτερη αντιμετώπιση της όποιας φλεγμονής στην περιοχή.
•    Ευκολία στη χρήση: το Ice® Power Roll ξεχωρίζει όχι μόνο για την αποτελεσματικότητά του, αλλά και για την ευκολία του στη χρήση! Η καινοτόμος του συσκευασία επιτρέπει στον χρήστη να το χρησιμοποιήσει πανεύκολα όπου κι αν βρίσκεται, δίχως να τραβήξει τα βλέμματα ή να δημιουργήσει θέμα στην εργασία του. 

Το Ice® Power Roll αποτελεί μια πραγματικά εξαιρετική λύση για εργαζομένους που υποφέρουν από αυχεναλγία, ιδιαίτερα κατά τις ώρες εργασίας τους.  Διαθέσιμο σε όλα τα φαρμακεία της Κύπρου, χωρίς συνταγή.

Για περισσότερες πληροφορίες, χρησιμοποιήστε τον εξής σύνδεσμο, ή επικοινωνήστε απευθείας με τους εκπροσώπους της Ice® Power στον αριθμό 22899500.

Δειτε Επισης

Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου
Διεθνής διάκριση για το Οινοποιείο Κυπερούντας
Η Honda Κύπρου παρουσιάζει τα τρία καινούργια μοντέλα αυτοκινήτων, CR-V, ZR-V και e:Ny1
Διεθνείς διακρίσεις για τα brands της PPD Global, μέλος του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης