Η συσκευασία του Jameson Irish Whiskey εξελίσσεται και ανανεώνεται

  19/09/2019 11:02
Η συσκευασία του Jameson Irish Whiskey εξελίσσεται και ανανεώνεται

Η συσκευασία του Jameson Irish Whiskey εξελίσσεται και ανανεώνεται

  19/09/2019 11:02
Το Jameson Irish Whiskey το οποίο παράγεται από τους Irish Distillers στο Midleton Distillery, παρουσίασε πρόσφατα την εξελιγμένη νέα του συσκευασία και ετικέτα, μετά από 50 χρόνια επιτυχημένης πορείας. Η ανανεωμένη του εμφάνιση δίνει έμφαση στην προέλευση του brand, τη μέθοδο παραγωγής τριπλής απόσταξης και την υψηλή του ποιότητα, ενισχύοντας τη θέση του ως το κορυφαίο ιρλανδέζικο ουίσκι στον κόσμο.
 
To νέο design προβάλλει μια τολμηρή οπτική ταυτότητα, διαφοροποιώντας το σημαντικά στη δυναμική κατηγορία του ιρλανδέζικου ουίσκι. Η φιάλη έχει πιο κωνικό σχήμα και μεγαλύτερη καμπύλη προς στο στόμιο, ενώ η χαρακτηριστική ανάγλυφη ετικέτα προσελκύει αμέσως τα βλέμματα, καθιστώντας το εύκολα αναγνωρίσιμο. Η διακριτική πράσινη γυάλινη φιάλη και ο εύχρηστος λαιμός παραμένουν σταθερή αξία, αφού είναι χαρακτηριστικά που προτιμούν οι επαγγελματίες του χώρου αλλά και οι καταναλωτές, όπως κατέδειξαν και τα αποτελέσματα σχετικής έρευνας αγοράς.
 
Στην ανανεωμένη ετικέτα, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στο έμβλημα της οικογένειας Jameson - διατηρώντας όμως ταυτόχρονα τα πιο αναγνωρίσιμα χαρακτηριστικά, δημιουργώντας μια πιο διαχρονική εμφάνιση. Τα μηνύματα στο μπουκάλι έχουν σχεδιαστεί με τρόπο που δίνετε έμφαση στη μέθοδο τριπλής απόσταξης  του Jameson, το οποίο φημίζεται για την απαλή του γεύση, και την ιρλανδική του προέλευση. Η ετικέτα αποτελείτε επίσης πλέον από μια πιο ζωντανή χρωματική παλέτα αφού έχει σχεδιαστεί για να ξεχωρίζει, με το έντονο κόκκινο χρώμα να πρωταγωνιστεί στο πώμα, όπως επίσης και οι αποχρώσεις του πράσινου και μπεζ.
 
Το εικονικό πράσινο μπουκάλι του Jameson, που είναι σήμερα γνωστό σε ολόκληρο τον κόσμο, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1968 στο Bow Street Distillery. Τα χαρακτηριστικά του χρώματα είναι εμπνευσμένα από τις γυάλινες πλάκες στις πόρτες του ιστορικού αποστακτηρίου, που τοποθετήθηκαν στα τέλη του 19ου αιώνα από τον τότε Διευθυντή Παραγωγής, George Jameson και είναι μέχρι σήμερα εμφανείς στο δρόμο του Jameson Distillery Bow.  Τα τελευταία 50 χρόνια, το μπουκάλι έχει εξελιχθεί, αλλά τα βασικά του στοιχεία - όπως το πράσινο γυαλί, το έμβλημα της οικογένειας και το πλοίο του Jameson - παραμένουν αναλλοίωτα στη θέση τους, έτσι ώστε να μεταδίδουν στους νέους λάτρεις  ουίσκι την ιστορία του brand.
 
Τα νέα μπουκάλια Jameson Irish Whiskey είναι ήδη διαθέσιμα στην Ιρλανδία από τον Ιανουάριο του 2019 και  στην Κύπρο θα λανσαριστούν στην αγορά από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.  
 
Ο Simon Fay, International Marketing Director του Jameson, δήλωσε: «Το Jameson Irish Whiskey είναι το Νο1 ιρλανδέζικο ουίσκι στον κόσμο και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην αναγέννηση της κατηγορίας του τα τελευταία δέκα χρόνια. Ως εκ τούτου, δεσμευόμαστε να επενδύουμε συνεχώς στο brand και είμαστε βέβαιοι ότι η νέα μας συσκευασία, που περιέχει το ίδιο απαλό ουίσκι τριπλής απόσταξης, θα καταφέρει να κερδίσει τους καταναλωτές και τους επαγγελματίες του είδους. Πιστεύουμε ότι η νέα συσκευασία θα μας βοηθήσει να μοιραστούμε το ατρόμητο πνεύμα του Jameson με ακόμα περισσότερους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και να συνεχίσουμε την ιστορία επιτυχίας για πολλά χρόνια.»
 
Επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας του Jameson, καθώς και όλων των brands της Pernod Ricard στην Κύπρο, είναι η Tempo Beverages Cyprus, η θυγατρική εταιρεία του εμπορικού κολοσσού Tempo στο Ισραήλ.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας