Η θρυλική Bentley Motors συμπληρώνει φέτος 100 χρόνια από την ίδρυση της και γιορτάζει μαζί με ένα Κυπριακό μπραντ!

Η Hermann Gourmet Cosmetics τιμήθηκε με μια σπάνια διάκριση! Η θρυλική αυτοκινητοβιομηχανία Bentley Motors γιορτάζει φέτος την συμπλήρωση 100 εξαιρετικών χρόνων από την ίδρυση της. Ένα αιώνα αναζήτησης ενός ονείρου, "την κατασκευή ενός γρήγορου, καλού αυτοκινήτου, του καλύτερου της κλάσης του", όπως είχε οραματιστεί ο W.O. Bentley. Για να σηματοδοτήσει τον εορτασμό των 100 της χρόνων, η Bentley Motors κυκλοφόρησε ειδικές συλλεκτικές εκδόσεις πολυτελών τόμων κοσμημένες με εορταστικές λεπτομέρειες, πλούσιες σε ιστορικό και φωτογραφικό υλικό καθώς και εκλεπτυσμένες επιλογές που συνάδουν με το "Bentley Lifestyle". Σε κάθε σελίδα καθρεφτίζεται ένας αιώνας υψηλής ποιότητας και ιστορίας. Η Hermann Gourmet Cosmetics επιλέχθηκε και συμπεριλήφθηκε στην ενότητα "Bentley Lifestyle", καθώς η Bentley Motors χαράζει τα 100 χρόνια ιστορίας της. Μια εξαιρετική διάκριση που για πρώτη φορά δίνεται σε ένα Κυπριακό μπραντ!
 
Η ιστορία της Hermann Gourmet Cosmetics παρουσιάζεται δίπλα στις συναρπαστικές ιστορίες και τα επιτεύγματα μιας από τις πιο θρυλικές βιομηχανίες πολυτελών αυτοκινήτων στον κόσμο!
 
Ο εκδοτικός οίκος St James House Publications μας ενημέρωσε με ένα τηλεφώνημα (κατά τη διάρκεια μιας κατα τα άλλα συνηθισμένης μέρας στα γραφεία μας), ότι η Hermann Gourmet Cosmetics είχε επιλεχθεί για να συμπεριληφθεί σε μια συλλεκτική έκδοση μεγάλου κύρους, με τίτλο "Εξερευνώντας το Εξαιρετικό: 100 Χρόνια Bentley Motors" ("Exploring the Extraordinary: 100 Years of Bentley Motors") ως μέρος του "Bentley Lifestyle". Αμέσως καταλάβαμε πόσο σημαντική ήταν αυτή η πρόσκληση για το Κυπριακό μας μπραντ.
 
Αυτοί οι πρωτοπόροι της αυτοκίνησης αμφισβήτησαν και προκάλεσαν τις υφιστάμενες έννοιες της ταχύτητας, της απόδοσης και τεχνοτροπίας της εποχής τους.
 
"Είναι μια συγκλονιστική και σπάνια τιμή για μας να επιλεχθούμε και να παρουσιαστούμε σε αυτή την υψηλού κύρους έκδοση - ορόσημο, σε μια τόσο σημαντική επέτειο για την Bentley Motors. Η ιστορία της Hermann Gourmet Cosmetics, δίπλα στις συναρπαστικές ιστορίες και τα επιτεύγματα μιας από τις πιο θρυλικές βιομηχανίες πολυτελών αυτοκινήτων στον κόσμο!" - Φιλιώ Hermann, Ιδρύτρια των Hermann Gourmet Cosmetics.
 

"Ήταν μεγάλη τιμή για εμάς και είμαστε περήφανοι που επιλεχθήκαμε για την ποιότητα μας, το πνεύμα της περιπέτειας και την ενθουσιώδη μας πορεία καθώς εξερευνούμε το εξαιρετικό".


Hermann Gourmet Cosmetics: η "Crème de la Crème" της Ομορφιάς

Το ταξίδι που ξεκίνησε από την κουζίνα μας στην Λευκωσία και μας οδήγησε σε μια γιορτή ιστορίας, κληρονομιάς, πολυτέλειας και περιπέτειας!

 

Το "Αποστακτήριο Αναμνήσεων" από τη Hermann Gourmet Cosmetics.


Η Hermann Gourmet Cosmetics προσφέρει μια ολοκληρωμένη αποσταγμένη αίσθηση, καθώς εξερευνά και αναπτύσσει την έννοια “καλλυντικά εμπειριών”. Ανακαλώντας αναμνήσεις και ανασυστήνοντας τις μέσα από προσεκτική ανάλυση της μυρωδιάς που τις συνοδεύουν, αποστάσσοντας τις μέσα σε πολυτελή αρώματα, κρέμες περιποίησης προσώπου και σώματος, βάλσαμα, απολεπιστικά, σαπούνια, κεριά και μπάλες αλάτων για το μπάνιο, προσφέροντας μια απόλυτη ανταμοιβή των αισθήσεων. “Θέλαμε να εμφιαλώσουμε την εμπειρία του να περπατάς μέσα στην ευωδιά ενός Κυπριακού κήπου σε πλήρη άνθηση", λέει η Φιλιώ Hermann, ιδρύτρια των Hermann Gourmet Cosmetics. “Δεν είναι μόνο μέρος της κληρονομιάς μας αλλά και μια κοινή, πολύτιμη ανάμνηση που την μοιραζόμαστε όλοι στο νησί μας καθώς απολαμβάνουμε τα πλεονεκτήματα της σχεδόν ολόχρονης ηλιοφάνειας και καρπερής γής.” Είμαστε ενθουσιασμένοι διότι η ιδέα αυτή έχει κερδίσει το ενδιαφέρον μερικών από των μεγαλύτερων αγορών στον τομέα των καλλυντικών στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των αγορών του Παρισιού, του Τόκιο και της Μέσης Ανατολής. Για να είμαστε ειλικρινείς η αναγνώριση αυτή δεν μας εκπλήσσει. “Το επίπεδο της ποιότητας μας και η προσοχή μας στη λεπτομέρεια αποτελούν μέρος της εταιρικής μας κουλτούρας και η διατήρηση τους είναι στους στόχους μιας συνεχούς αφοσιωμένης ομαδικής προσπάθειας,” είπε η Φιλιώ Hermann. “Σας προσκαλούμε να έρθετε μαζί μας, σε αυτό το ταξίδι που μέχρι στιγμής παραμένει απρόβλεπτα συναρπαστικό.”
 

Η κρέμα ματιών Bee Eye Cream (Βραβευμένη ως "Προϊόν της Χρονιάς" στη Γερμανία) - Η κρέμα ημέρας Bee Day Cream (με Κυπριακά ρόδια).

 

Η Φιλιώ "μαγείρεψε" το πρώτο βάλσαμο στην κουζίνα της στη Λευκωσία το 2014. Αφού μελέτησε αρχαίες συνταγές καλλυντικών έφτιαξε το βάλσαμο “Bee All Balm” με βάση μια Ελληνο-Ρωμαϊκή συνταγή 2000 ετών. “Τα καλλυντικά μας αγκαλιάστηκαν από τον κόσμο, μας έλεγαν ότι το δέρμα τους είχε υπέροχη αίσθηση," είπε η Φιλιώ. "Μας λένε με πόση ανυπομονησία περιμένουν την επόμενη, αποσταγμένη μας ανάμνηση." Μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στον τομέα της ομορφιάς είναι το κίνημα "clean beauty". Τα πλούσια παρασκευάσματα της Hermann Gourmet Cosmetics που φτιάχνονται με αγνά φυσικά υλικά περιλαμβάνουν μέχρι και μια σειρά απολεπιστικών που τρώγονται. Τα απολεπιστικά χειλιών φράουλα & βανίλια Μαδαγασκάρης (Strawberry & Vanilla Lip Scrub) και Τσιχλόφουσκα (Bubblegum Lip Scrub) και ένα δελεαστικό, απολεπιστικό σώματος και προσώπου από πραγματική σοκολάτα (Chocolate & Vanilla Face & Body Scrub). “Κάποια από τα προϊόντα μας είναι τόσο αγνά που τα κάναμε ειδικά για να τρώγονται", λέει η Φιλιώ. "Φτιάχνονται με τα πιο αγνά, υλικά της υψηλότερης ποιότητας. Επίσης έχουν εγκριθεί ώς "cruelty-free.”
Η γιαγιά της Φιλιώς, κ. Μάρω Γ. Φιλή, αποτελεί πηγή έμπνευσης πίσω από το λογότυπο του μπραντ και το άρωμα Miss Gardenia, συνεισέφερε σημαντικά στην δημιουργία αυτής της κουλτούρας της τελειότητας. "Πάντα μου έλεγε να στοχεύω στο εξαιρετικό", είπε η Φιλιώ. "Είναι μια εξαιρετική γυναίκα."

 

“Μας λένε με πόση ανυπομονησία περιμένουν την επόμενη, αποσταγμένη μας ανάμνηση.”

Η εκδήλωση παρουσίασης της εορταστικής έκδοσης της εκατονταετίας πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2019, στην ιστορική αίθουσα "The Great Room" του πολυτελούς ξενοδοχείου JW Marriott Grosvenor House που βρίσκεται στην οδό Park Lane της περιοχής Mayfair, στην καρδιά του Λονδίνου. Αντίκες Bentley υποδέχονταν τους επισκέπτες, η πλούσια αλλά παράλληλα κομψά διακοσμημένη αίθουσα φωτιζόταν από κρεμαστούς πολυελαίους, το γκουρμέ φαγητό και η σαμπάνια έρρεαν άφθονα, ενώ ένα ενθουσιώδες κουαρτέτο εγχόρδων συμπλήρωνε μια απαράμιλλη ατμόσφαιρα αποκλειστικά για τα μέλη των συλλόγων R.R.E.C. & R.R.O.C. και τους επίλεκτους επισκέπτες της βραδιάς.
 

Το πολυτελές ξενοδοχείο JW Marriott Grosvenor House πρωτοάνοιξε τις πόρτες του το 1929. Η αίθουσα "The Great Room" είναι μια από τις μεγαλύτερες αίθουσες χορού πέντε αστέρων στην Ευρώπη.

 

 
Τα μέλη των R.R.E.C. & R.R.O.C. και οι καλεσμένοι της βραδιάς απόλαυσαν αποκλειστικά την απαράμιλλη ατμόσφαιρα του "Bentley Lifestyle", περιβαλλόμενοι από πολυτέλεια, γκουρμέ φαγητό και σαμπάνια, με τη συνοδεία ενός ενθουσιώδους κουαρτέτου εγχόρδων!
 
Η εξαιρετική ιστορία πίσω από την βρετανικής καταγωγής αυτοκινητοβιομηχανία εμπνέει ακόμα και τους πιο διστακτικούς αναγνώστες. Η Bentley Motors έχει συσχετιστεί με τα πολυτελή και υψηλής απόδοσης αυτοκίνητα κούρσας, την ταχύτητα, τον καινοτομική μηχανικό σχεδιασμό αλλά πάνω από όλα, το πνεύμα της περιπέτειας. Από τον ιδιοφυή W. O. Bentley (Walter Owen Bentley, 1888 – 1971), ιδρυτή, μηχανικό, οραματιστή και εξερευνητή των εξαιρετικών επιδόσεων και τα πρώτα "Bentley Boys & Girls", οδηγούς αυτοκινήτων κούρσας, μέχρι και τη νέα γενιά αυτοκινήτων Bentley όπως το πολυτελές Bentley Continental GT, που είναι μέσα στα 10 γρηγορότερα αυτοκίνητα του 2019. Αυτοί οι πρωτοπόροι της αυτοκίνησης, οδηγούμενοι από το πάθος τους για τα αυτοκίνητα και τον μηχανικό σχεδιασμό, έστρωσαν το δρόμο για τις εκλεπτυσμένες μοντέρνες μηχανές, αμφισβητόντας και προκαλώντας τις υφιστάμενες έννοιες της ταχύτητας, της απόδοσης και τεχνοτροπίας της εποχής τους.
 
Δεν είναι καθόλου περίεργο που η Bentley Motors επέλεξε αυτό τον τρόπο να σηματοδοτήσει την εκατόχρονη επέτειο από την ίδρυση της, προβάλλοντας το πνεύμα των αυτοκινήτων της. Η πολυτελής έκδοση του "Το εκατόχρονο έπος της Bentey: Έκδοση 100 Καρατίων" ("The Bentley Centenary Opus: 100 Carat Edition") θα διατεθεί μόνο σε επτά αντίτυπα παγκόσμια, με το κάθε ένα από αυτά να αξίζει €223,000. Κοσμείται από διαμάντια 100 καρατίων ενώ το σήμα της Bentley, με επιλογή λευκόχρυσου ή πλατίνας αναδεικνύει το διαμαντένιο πλαίσιο. Αυτή η σπάνια συλλεκτική έκδοση είναι η απόλυτη εμπειρία διάχυτης πολυτέλειας, γιορτάζοντας τα 100 χρόνια της Bentley Motors με έναν αληθινά εξαιρετικό τρόπο.
 
Γίναμε μέρος αυτού του εορτασμού της ζωής, προσθέτοντας μια σημαντική σελίδα στην ιστορία μας.
 
 
 
Το "Εκατόχρονο Επος της Bentey: Έκδοση 100 Καρατίων" ("The Bentley Centenary Opus: 100 Carat Edition") θα διατεθεί μόνο σε επτά αντίτυπα παγκόσμια, με κάθε αντίτυπο να αξίζει €223,000.
 
Μπορείτε να βρείτε το φωτογραφικό υλικό υψηλής ποιότητας εδώ και την ιστορία εδώ.

Δειτε Επισης

Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου
Διεθνής διάκριση για το Οινοποιείο Κυπερούντας
Η Honda Κύπρου παρουσιάζει τα τρία καινούργια μοντέλα αυτοκινήτων, CR-V, ZR-V και e:Ny1
Διεθνείς διακρίσεις για τα brands της PPD Global, μέλος του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης