Φούρνοι Ζορπάς: Νέα Vegan Φουρνιστά με χωριάτικο φύλλο

Δελτίο Τύπου  08/07/2019 08:00
Φούρνοι Ζορπάς: Νέα Vegan Φουρνιστά με χωριάτικο φύλλο

Φούρνοι Ζορπάς: Νέα Vegan Φουρνιστά με χωριάτικο φύλλο

Δελτίο Τύπου  08/07/2019 08:00
Οι Φούρνοι Ζορπάς, έχοντας πάντα σαν κύριο άξονα την καινοτομία και την ποιότητα, υποδέχτηκαν το καλοκαίρι με 2 νέα vegan φουρνιστά, εμπνευσμένα από τη φύση. 

RELATED ARTICLES


-Μανιταρόπιτα με φυτικό τυρί και λάδι τρούφας: ζυμωμένη με φρέσκα διαλεγμένα ζουμερά μανιτάρια, αυτή η μανιταρόπιτα είναι εντελώς διαφορετική απ’ ότι έχετε δοκιμάσει μέχρι σήμερα.  Η προσθήκη του λαδιού τρούφας, αυτού του εξαιρετικά εκλεπτυσμένου υλικού της γαστρονομίας, εκτός από τη συναρπαστική γεύση που της χαρίζει, είναι άλλη μία επιβεβαίωση ότι στους Φούρνους Ζορπάς αρέσει το καλό φαγητό και θέλουν να σας προσφέρουν μόνο το καλύτερο.  

 
zorbasvegan4
 
zorbasvegan2
       

-Πίτα με λαχανικά και φυτικό τυρί: με αρακά, καλαμπόκι, καρότο, φυτικό τυρί και αρώματα από άνηθο και μαϊντανό, σε αυτή τη γεμάτη χρώμα και γεύση πίτα, πρωταγωνιστεί το άρωμα της μεσογείου και θα εκπλήξει ευχάριστα κάθε ουρανίσκο. 
 
zorbasvegan3


Μπορείτε να τα απολαύσετε ως κυρίως ή ενδιάμεσο γεύμα και είναι κατάλληλα για όσους επιλέγουν να ακολουθούν το μονοπάτι της χορτοφαγίας, αλλά και αυτούς που αν και δεν μοιράζονται την ίδια ιδεολογία, αγαπούν τις αγνές γεύσεις και βρίσκουν ενδιαφέρον αυτή τη  διαφορετική προσέγγιση στη μαγειρική και την αρτοποιία. 

Η αυθεντικότητα και η απλότητα που χαρακτηρίζει τα 2 αυτά νέα vegan φουρνιστά, είναι στοιχεία που υπάρχουν στο DNA των Φούρνων Ζορπάς και όπως σε όλα τους τα προϊόντα, μπορείς σχεδόν να γευτείς την αγάπη και τη φροντίδα με την οποία ζυμώθηκαν.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας