Φούρνοι Ζορπάς: Νέα Vegan Φουρνιστά με χωριάτικο φύλλο

Οι Φούρνοι Ζορπάς, έχοντας πάντα σαν κύριο άξονα την καινοτομία και την ποιότητα, υποδέχτηκαν το καλοκαίρι με 2 νέα vegan φουρνιστά, εμπνευσμένα από τη φύση. 

-Μανιταρόπιτα με φυτικό τυρί και λάδι τρούφας: ζυμωμένη με φρέσκα διαλεγμένα ζουμερά μανιτάρια, αυτή η μανιταρόπιτα είναι εντελώς διαφορετική απ’ ότι έχετε δοκιμάσει μέχρι σήμερα.  Η προσθήκη του λαδιού τρούφας, αυτού του εξαιρετικά εκλεπτυσμένου υλικού της γαστρονομίας, εκτός από τη συναρπαστική γεύση που της χαρίζει, είναι άλλη μία επιβεβαίωση ότι στους Φούρνους Ζορπάς αρέσει το καλό φαγητό και θέλουν να σας προσφέρουν μόνο το καλύτερο.  

 
 
       

-Πίτα με λαχανικά και φυτικό τυρί: με αρακά, καλαμπόκι, καρότο, φυτικό τυρί και αρώματα από άνηθο και μαϊντανό, σε αυτή τη γεμάτη χρώμα και γεύση πίτα, πρωταγωνιστεί το άρωμα της μεσογείου και θα εκπλήξει ευχάριστα κάθε ουρανίσκο. 
 


Μπορείτε να τα απολαύσετε ως κυρίως ή ενδιάμεσο γεύμα και είναι κατάλληλα για όσους επιλέγουν να ακολουθούν το μονοπάτι της χορτοφαγίας, αλλά και αυτούς που αν και δεν μοιράζονται την ίδια ιδεολογία, αγαπούν τις αγνές γεύσεις και βρίσκουν ενδιαφέρον αυτή τη  διαφορετική προσέγγιση στη μαγειρική και την αρτοποιία. 

Η αυθεντικότητα και η απλότητα που χαρακτηρίζει τα 2 αυτά νέα vegan φουρνιστά, είναι στοιχεία που υπάρχουν στο DNA των Φούρνων Ζορπάς και όπως σε όλα τους τα προϊόντα, μπορείς σχεδόν να γευτείς την αγάπη και τη φροντίδα με την οποία ζυμώθηκαν.

Δειτε Επισης

Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024
Hyundai IONIQ 5 N: Παγκόσμιο αυτοκίνητο επιδόσεων στα World Car Awards
Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου