Ακόμη περισσότερη ενέργεια και πλούσια γεύση από το χυμό Λανίτης Active

«Περισσότερα φρούτα, περισσότερες βιταμίνες, περισσότερο εσύ»! Η νέα καμπάνια του χυμού Λανίτης Active δίνει το έναυσμα στους καταναλωτές να ανακαλύψουν το δυναμικό εαυτό τους, μέσα από το χυμό που δημιουργεί νέες τάσεις και επαναπροσδιορίζει την απόλαυση. 

Μέσα από τη μοναδική του συνταγή, η οποία αποτελείται από 10 διαφορετικά φρούτα, ο χυμός Λανίτης Active προσφέρει στον καταναλωτή 10 διαφορετικές βιταμίνες μέσα από την αυθεντική και ιδιαίτερη γεύση του, παρακινώντας τον παράλληλα να επεκτείνει τα όριά του και να ζήσει μέσα σε ένα δυναμικό περιβάλλον - μέσα και έξω από το σπίτι, στο γραφείο, στο γυμναστήριο, στο πάρκο, μόνος, με την οικογένειά του ή με τους φίλους του και αγαπημένα πρόσωπα. 

Ο χυμός Λανίτης Active αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια ξεχωριστή γεύση σε συνδυασμό με πολλαπλά οφέλη. Με το καλοκαίρι να πλησιάζει, ο χυμός της Α/φοι Λανίτη αποτελεί την απόλυτη πρόταση ενέργειας, ευχαρίστησης και ευεξίας. 
 


Ο χυμός Λανίτης Active διατίθεται σε δύο συσκευασίες (1L και 330ml) και συνδυάζει γευστικές νότες από μήλο, ανανά, πορτοκάλι, μάνγκο, μανταρίνι, passion fruit, καρότο, γκουάβα, μπανάνα, λεμόνι και ακτινίδιο, μέσα σε μοντέρνες και πρακτικές συσκευασίες, κατάλληλες και για on-the-go δραστηριότητες, αφού το πρακτικό καπάκι κλεισίματος εξασφαλίζει σταθερότητα και ασφάλεια.

«Με 10 φρούτα και 10 βιταμίνες, ο Λανίτης Active αποτελεί μια πρωτοποριακή πρόταση στο χώρο των χυμών, αφού συστήνει στο καταναλωτικό κοινό της Κύπρου ένα δραστήριο τρόπο ζωής που τους συνοδεύει σε όλες τις στιγμές της καθημερινότητάς τους. Είμαστε όλοι υπερήφανοι καθώς ο Λανίτης Active ενσωματώνει όλες τις αξίες της 76χρονης ιστορίας της Α/φοι Λανίτη, συνδυάζοντάς τις με το σύγχρονο τρόπο ζωής», τόνισε ο Ανδρέας Χριστοφή, Senior Brand Manager των χυμών Λανίτης.

Δειτε Επισης

Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου
Διεθνής διάκριση για το Οινοποιείο Κυπερούντας
Η Honda Κύπρου παρουσιάζει τα τρία καινούργια μοντέλα αυτοκινήτων, CR-V, ZR-V και e:Ny1
Διεθνείς διακρίσεις για τα brands της PPD Global, μέλος του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης
Το νέο Ford Transit Custom στους εκθεσιακούς χώρους της Ford στην Κύπρο