Η 2η γενιά RANGE ROVER EVOQUE έφτασε στην Κύπρο

Τη δεύτερη, νέα γενιά του επιτυχημένου RANGE ROVER EVOQUE που μόλις έχει φτάσει στην Κύπρο, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά οι εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, στη διάρκεια μιας ευχάριστης βραδιάς που πραγματοποιήθηκε στο Char.Pilakoutas Showcase. 

Με live κλασσική μουσική, signature Evoque cocktails, φαγητό και χαλαρή ατμόσφαιρα όσοι παρευρέθηκαν διαπίστωσαν ότι το νέο μοντέλο έχει εξελιχθεί ακόμη περισσότερο τόσο τεχνολογικά, όσο και από πλευράς design. Για αυτό και αναμένεται να ξεπεράσει το πρώτο RANGE ROVER EVOQUE, το οποίο είχε καταφέρει να κερδίσει μέχρι σήμερα την εμπιστοσύνη 800.000 περίπου αγοραστών παγκοσμίως. Αποσπώντας στο δρόμο, πάνω από 215 διεθνή βραβεία.

Μιλώντας στην παρουσίαση του μοντέλου, η κ. Κλέλια Πηλακούτα Χριστοφόρου Head of Business Development του Ομίλου Πηλακούτα ανέφερε ότι «στον Όμιλο Πηλακούτα και στη Cyprus Premium Automobiles, είμαστε περήφανοι για το νέο μας εντυπωσιακό απόκτημα. Ένα αυτοκίνητο που μαγεύει τις αισθήσεις. Και που βέβαια έρχεται κοντά σας με όλη την εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση που προσφέρει στους πελάτες του ο Όμιλος Πηλακούτα».

 

    

Παγκόσμια πρωτιά
Το νέο RANGE ROVER EVOQUE είναι το πρώτο στον κόσμο που διαθέτει τεχνολογία Clear Site Ground View, προβάλλοντας εικόνες στην πάνω οθόνη αφής, προσφέροντας στον οδηγό μια θέα 180 μοιρών αναφορικά με το κάτω μπροστινό μέρος του οχήματος. Η μεγάλη κεντρική οθόνη αφής, που αναδιπλώνεται παρέχει καλύτερη ορατότητα και δεσπόζει στο εσωτερικό του, ενώ φουλ ψηφιακός είναι και ο πίνακας οργάνων. 
 


 
Εσωτερικά, το νέο RANGE ROVER EVOQUE είναι εντυπωσιακά πιο πολυτελές από το απερχόμενο μοντέλο, με την καμπίνα του ακόμη πιο εκσυγχρονισμένη. Λεπτές επιφάνειες και απλές γραμμές, με υλικά εξαιρετικής ποιότητας, δημιουργούν μία μινιμαλιστική και ταυτόχρονα αισθητικά ανώτερη καμπίνα. Ο χώρος αποσκευών είναι κατά 10% μεγαλύτερος (591 λίτρα) και με διπλωμένα τα καθίσματα (διαιρούνται 40:20:40), αυξάνεται στα 1.383 λίτρα.
 

 
Το νέο RANGE ROVER EVOQUE είναι εδώ και σας περιμένει στους ανακαινισμένους εκθεσιακούς χώρους της Cyprus Premium Automobiles για να το οδηγήσετε και να ζήσετε την εμπειρία του πιο αποδοτικού και στιλάτου compact SUV που δημιούργησε ποτέ η Range Rover.
 
Λευκωσία: Λεωφόρος Λάρνακος 7
Λεμεσός: Μάξιμου Μιχαηλίδη, Maximos Plaza Tower, Block 3, 3106

Δειτε Επισης

Κ. Ηροδότου: Η ανησυχητική πραγματικότητα και η ανάγκη ενίσχυσης του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού
Το δυναμικό «comeback» των Gloria Jean’s... Η εξαγορά από τον όμιλο Λανίτη και το πλάνο επαναλανσαρίσματος
Hyundai IONIQ 5 N: Παγκόσμιο αυτοκίνητο επιδόσεων στα World Car Awards
The Landmark Nicosia: Το νέο Spa και οι εγκαταστάσεις Fitness & Wellness του ξενοδοχείου (pics)
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
Τα ESG και τι αλλάζει για τις εταιρείες η διατραπεζική αξιολόγηση-Οι νέες τους υποχρεώσεις
«Αυτή η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία»