Τιμώντας το ‘Ζηνοβία’ με συλλεκτικό ρολόι από την Localtime

Δελτίο Τύπου  03/04/2019 15:12
Τιμώντας το ‘Ζηνοβία’ με συλλεκτικό ρολόι από την Localtime

Τιμώντας το ‘Ζηνοβία’ με συλλεκτικό ρολόι από την Localtime

Δελτίο Τύπου  03/04/2019 15:12
Το πιο μεγάλο γκρουπ ρολογιών στο Facebook, Divers Watches (με έδρα την Λευκωσία) ανακοινώνει την κατασκευή και διαθεσιμότητα του ρολογιού ‘Ζηνοβία’ (εμπνευσμένο από την Κύπρο) σε συνεργασία με μια Πορτογαλική εταιρία ρολογιών, την Prometheus.
 
Το ‘Ζηνοβία’ όπως ονομάστηκε το μοντέλο, είναι εμπνευσμένο από το πλοίο MS ZENOBIA το οποίο πολλοί θα θυμούνται ότι είναι ένα Σουηδικό πλοίο που βυθίστηκε στα ανοικτά της Λάρνακας το 1980, στο παρθενικό του ταξίδι. Βρίσκεται σε βάθος 42 μέτρων και ονομάστηκε από τους ‘The Times’ (μεταξύ άλλων) ως ένα από τα 10 δημοφιλέστερα ναυάγια για καταδύσεις, στο κόσμο.
 
Αυτό το ξεχωριστό ρολόι θα είναι μία περιορισμένη έκδοση 300 ρολογιών με διαφορετικά χρώματα κατράν (μαύρο, μπλε, κίτρινο, πορτοκαλί και πράσινο) και μία άλλη επίσης επιλογή κατράν από μετεωρίτη. Θα έχει Ελβετικό αυτόματο μηχανισμό ΕΤΑ 2824-2 και η τιμή του θα είναι στα €485 (συν το ΦΠΑ). Στο πίσω μέρος του ρολογιού είναι σχεδιασμένο το πλοίο, μαζί με τις συντεταγμένες GPS  του ναυαγίου.

Τα χρώματα του καντράν, τιμούν τις σημαίες των δύο χωρών, της Σουηδίας (μπλε και κίτρινο), χώρας όπου το πλοίο ξεκίνησε το παρθενικό του ταξίδι,  και με το πορτοκαλί και πράσινο της Κύπρου, χώρας όπου άδοξα τελείωσε το ταξίδι του αλλά παραμένει ένα μοναδικό ναυάγιο.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας