Το Teeling Whiskey με το 24-Year-Old Single Malt γράφει ιστορία

Δελτίο Τύπου  02/04/2019 10:20
Το Teeling Whiskey με το 24-Year-Old Single Malt γράφει ιστορία

Το Teeling Whiskey με το 24-Year-Old Single Malt γράφει ιστορία

Δελτίο Τύπου  02/04/2019 10:20

Το Teeling Whiskey, η κορυφαία Ιρλανδική εταιρεία Irish whiskey, είναι περήφανη που ανακοινώνει ότι το 24-Year-Old Single Malt έχει κερδίσει το κορυφαίο βραβείο World’s Best Single Malt award στα 2019 World Whiskies Awards.

Κερδίζοντας το βραβείο αυτό, το Teeling Whiskey γράφει ιστορία, καθώς είναι η πρώτη φορά που ένα Irish whiskey έχει τιμηθεί με το βραβείο World’s Best Single Malt. Το Teeling Whiskey παρέλαβε το βραβείο στην τελετή World Whiskies Awards 2019 όπου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019 στην Honourable Artillery Company στο Λονδίνο.

Αυτό το σεβαστό βραβείο σηματοδοτεί μια σημαντική στιγμή, όχι μόνο για το Teeling Whiskey, αλλά για την βιομηχανία του Ιρλανδικού Whiskey γενικότερα. Στα βραβεία, το Teeling Whiskey ξεπέρασε τον έντονο ανταγωνισμό από τους κορυφαίους ηγέτες της βιομηχανίας whiskey από τη Σκωτία και την Ιαπωνία για να κερδίσει το πρώτο βραβείο για World’s Best Single Malt. 

Το Single Malt θεωρείται το “gold standard” του παγκόσμιου whisky, λόγω της παραγωγικής του διαδικασίας, όπως επίσης και το προφίλ του χαρακτήρα του και της γεύσης του. Η κατηγορία single malt έχει γίνει συνώνυμη με το Scottish whisky και πρόσφατα υπήρξε το ύφος του whisky που οδήγησε στην εμφάνιση του Japanese whisky και άλλων περιοχών.
 

teeling2

 

Τα World Whiskies Awards είναι η καλύτερη και μεγαλύτερη γιορτή των καλύτερων σε όλα τα διεθνώς αναγνωρισμένα στυλ whisky. Παρουσιάστηκαν από το περιοδικό TheDrinksReport.com και το Whisky Magazine. Τα World Whiskies Awards είναι ένα από τα σημαντικότερα σημεία της χρονιάς για την παγκόσμια βιομηχανία whisky που επιλέγει, επιβραβεύει και προωθεί τα καλύτερα whisky στον κόσμο για τους καταναλωτές και το εμπόριο σε ολόκληρο τον κόσμο. Μια εξαιρετική ομάδα διεθνώς αναγνωρισμένων εμπειρογνωμόνων για το whisky επέλεξε το 24-Year-Old Single Malt του Teeling Whiskey ως το World’s Best Single Malt.
 

teeling3


Το 24-Year-Old Single Malt, είναι ένα πολυβραβευμένο super premium εφυαλωμένο Irish single malt whiskey. Το whiskey παρασκευάζεται από 100% malted barley που ωρίμασε για 21 χρόνια σε ex-Bourbon barrels, πριν ωριμάσει για επιπλέον 3 χρόνια σε ex-Sauterne wine casks. Ο συνδυασμός των διαδικασιών γήρανσης και του μοναδικού ιρλανδικού κλίματος παράγει ένα εξαιρετικό ουίσκι με πολύπλοκη αλλά μεταξένια ομαλή γεύση, με γεύσεις μαρμελάδας σύκου, μέλι, βερίκοκα και λευκή σοκολάτα και τραγανό αλάτι στο τέλος για να εξισορροπήσει τη γλυκύτητα. Αυτή η πολύ μικρή εμφιάλωση διατίθεται σε επιλεγμένες αγορές σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ιρλανδίας, των ΗΠΑ, της Benelux, της Γερμανίας, της Ελβετίας, της Αυστραλίας της Κύπρου και ορισμένων ασιατικών αγορών.

Επίσημος διανομέας του Teeling Whiskey είναι η εταιρεία Βάσσος Ηλιάδης Λτδ.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας