Τώρα η εμπειρία KINDER σε παγωτό

Ένα ακόμη όνειρο της KINDER γίνεται πραγματικότητα, καθώς η γνωστή και αγαπημένη διεθνής μάρκα μπαίνει για πρώτη φορά στην κατηγορία του παγωτού, με μια λαχταριστή καινοτόμο σειρά. Άλλωστε, όταν ενώνονται δύο κορυφαία ονόματα, όπως η Unilever και η Ferrero, δεν μπορούμε παρά να περιμένουμε μία ασύγκριτη παγωτο-απόλαυση! 

Για τη νέα της σειρά η KINDER βασίζεται στην ιστορία και την εμπειρία της, την οποία συνδυάζει με τους πιο δημοφιλείς, στη χώρα μας, τύπους παγωτού: πύραυλος, σάντουιτς και ξυλάκι. Να θυμίσουμε ότι και η Unilever πρωταγωνιστεί στην κατηγορία, καθώς διαθέτει – μεταξύ άλλων – τη γνωστή και δημοφιλή μάρκα Algida.

Τα νέα παγωτά περιέχουν χαρακτηριστικά συστατικά που συνθέτουν τη μοναδική εμπειρία KINDER απόλαυσης. Μια πρόταση αφιερωμένη στα παιδιά –με απίθανη γεύση, μικρές μερίδες και συμβατή με τα αυστηρά διατροφικά κριτήρια της Unilever για την παραγωγή παιδικών παγωτών με τη σήμανση “Υπεύθυνα Φτιαγμένο για τα Παιδιά”, καθώς και μια πρόταση Kinder Bueno για το ευρύτερο κοινό.

Παγωτό ξυλάκι KINDER 
 

 

Συνδυάζει παγωτό γάλακτος, με πλήρες παστεριωμένο γάλα, και επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος. Το παγωτό ξυλάκι KINDER διατίθεται σε πολυσυσκευασία των 10 τεμαχίων.

Παγωτό σάντουιτς KINDER 

 



Όπως όλα τα προϊόντα KINDER, βασίζεται στα καλά συστατικά. Κρεμώδες παγωτό γάλακτος από 40% πλήρες παστεριωμένο γάλα, ανάμεσα σε δύο απολαυστικά μπισκότα από πέντε διαφορετικά δημητριακά. Το παγωτό σάντουιτς KINDER είναι το νέο σνακ για το απογευματινό διάλειμμα των παιδιών και διατίθεται σε ατομική συσκευασία και πολυσυσκευασία 8 τεμαχίων για όλη την οικογένεια.

 


Παγωτό πύραυλος KINDER Bueno 
 



Η διάσημη μπάρα φουντουκιού KINDER Bueno κυκλοφορεί τώρα και σε πύραυλο.  Μοναδικό παγωτό φουντούκι και λαχταριστό σιρόπι σοκολάτας γάλακτος, γίνονται ένα σε ένα τραγανό χωνάκι, που απογειώνεται με ένα δίσκο κρέμας φουντουκιού Ferrero και κομμάτια σοκολάτας στην κορυφή. Το παγωτό πύραυλος KINDER Bueno διατίθεται σε ατομική συσκευασία και σε μια πρακτική πολυσυσκευασία 4 τεμαχίων.

 

Παγωτό KINDER Joy 
 

 

Το χαρακτηριστικό KINDER Joy σε σχήμα αυγού διατίθεται πλέον και σε παγωτό. Περιέχει απίθανο παγωτό γάλακτος με σιρόπι σοκολάτας, σε κυπελάκια με απίθανες καλοκαιρινές εκπλήξεις! Το παγωτό KINDER Joy διατίθεται σε ατομική συσκευασία. 


Τα νέα παγωτά KINDER θα κυκλοφορούν στην Κυπριακή αγορά από τον Μάρτιο και θα διατίθενται τόσο στην Out of home αγορά όσο και στα super market στα ψυγεία Algida.

Δειτε Επισης

Η Zooki παρουσιάζει το νέο Magnesium Zooki-Ο πιο απολαυστικός τρόπος να χαλαρώσεις, να ανακάμψεις και να επαναφορτιστείς
Θρίαμβος της Hyundai στο Ράλι Ακρόπολις, με 1η και 3η θέση στο βάθρο των νικητών
Toyota Gazoo Racing: Οδηγεί την κούρσα του WRC μετά το Ράλι Ακρόπολις
Διπλή αναγνώριση για τη Hyundai στα βραβεία Autotrader Drivers’ Choice Awards 2025
Διεθνείς διακρίσεις για το φυσικό μεταλλικό νερό ΚΥΚΚΟΣ
Παραδόθηκαν από την CTC Automotive οι νέες ηλεκτρικές λιμουζίνες κυβερνητικών αξιωματούχων
Defender Experience: Η πολυτελής περιπέτεια που ξεπερνά κάθε προσδοκία
Το νέο Lexus ES επαναπροσδιορίζει την πολυτέλεια και τη φινέτσα
Κάθοδος Xpeng στην Κύπρο με επίσημο αντιπρόσωπο την Andys Agathocleous Motors-Στην χώρα μας τα πρώτα οχήματα
Toyota Aygo X Hybrid: Ανανεωμένο και πλήρως υβριδικό