Συλλεκτική εκδοχή White Walker by Johnnie Walker

Μια ενθουσιώδης συνεργασία μεταξύ του Johnnie Walker, της HBO και της σειράς φαινόμενο “Game of Thrones”, έχει ως αποτέλεσμα τη συλλεκτική εκδοχή του White Walker by Johnnie Walker.
 
Εμπνευσμένο από τους πιο αινιγματικούς και «παγωμένους» ήρωες της σειράς, White Walkers, το καινούριο label υπόσχεται μια καινούρια απολαυστική εμπειρία.
 
Η καινοτόμα λευκή συσκευασία με τον εικονικό περπατητή διαμορφωμένο με μπλε πανοπλία, κρύβει το μήνυμα «Winter is here» το οποίο αποκαλύπτεται μόνο όταν το μπουκάλι φτάσει τους 0°C βαθμούς.
 
Οι πρώτες γουλιές θα αναδείξουν αρώματα βανίλιας με καραμέλα, ενώ στο στόμα υπάρχουν έντονα χαρακτηριστικά από φρέσκα κόκκινα μούρα και βύνη. Έχοντας στο μείγμα του κυρίως Single Malts από τα αποστακτήρια του Clynelish και Cardhu, εγγυάται την υψηλή ποιότητα. Οι 41.7 αλκοολικοί βαθμοί του White Walker παραπέμπουν στον 1 θρόνο και τα 7 βασίλεια, δημιουργώντας μια ιδιαίτερη απόλαυση για όσους αναμένουν τον 8ο κύκλο της σειράς.
 
Τρία διαφορετικά, αλλά παράλληλα συναρπαστικά events σάς περιμένουν να βιώσετε την απόλυτη γευσιγνωστική εμπειρία του White Walker.
 
VIP Launch Event Party: Η έλευση του καινοτόμου label θα πραγματοποιηθεί στις 15 Φεβρουαρίου 2019, στο 1888 Wine & Cocktail Bar στη Λευκωσία, όπου οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρώτοι τα κοκτέιλ που έχει δημιουργήσει αποκλειστικά για το White Walker ο παγκόσμιας κλάσης bartender Gabe Orta, από το Βroke Shaker Bar στο Μαϊάμι. Απαραίτητη η επίδειξη πρόσκλησης.

Δειτε Επισης

Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου
Διεθνής διάκριση για το Οινοποιείο Κυπερούντας
Η Honda Κύπρου παρουσιάζει τα τρία καινούργια μοντέλα αυτοκινήτων, CR-V, ZR-V και e:Ny1
Διεθνείς διακρίσεις για τα brands της PPD Global, μέλος του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης