Συλλεκτική εκδοχή White Walker by Johnnie Walker

Δελτίο Τύπου  12/02/2019 10:00
Συλλεκτική εκδοχή White Walker by Johnnie Walker

Συλλεκτική εκδοχή White Walker by Johnnie Walker

Δελτίο Τύπου  12/02/2019 10:00
Μια ενθουσιώδης συνεργασία μεταξύ του Johnnie Walker, της HBO και της σειράς φαινόμενο “Game of Thrones”, έχει ως αποτέλεσμα τη συλλεκτική εκδοχή του White Walker by Johnnie Walker.

RELATED ARTICLES


 
Εμπνευσμένο από τους πιο αινιγματικούς και «παγωμένους» ήρωες της σειράς, White Walkers, το καινούριο label υπόσχεται μια καινούρια απολαυστική εμπειρία.
 
Η καινοτόμα λευκή συσκευασία με τον εικονικό περπατητή διαμορφωμένο με μπλε πανοπλία, κρύβει το μήνυμα «Winter is here» το οποίο αποκαλύπτεται μόνο όταν το μπουκάλι φτάσει τους 0°C βαθμούς.
 
Οι πρώτες γουλιές θα αναδείξουν αρώματα βανίλιας με καραμέλα, ενώ στο στόμα υπάρχουν έντονα χαρακτηριστικά από φρέσκα κόκκινα μούρα και βύνη. Έχοντας στο μείγμα του κυρίως Single Malts από τα αποστακτήρια του Clynelish και Cardhu, εγγυάται την υψηλή ποιότητα. Οι 41.7 αλκοολικοί βαθμοί του White Walker παραπέμπουν στον 1 θρόνο και τα 7 βασίλεια, δημιουργώντας μια ιδιαίτερη απόλαυση για όσους αναμένουν τον 8ο κύκλο της σειράς.
 
Τρία διαφορετικά, αλλά παράλληλα συναρπαστικά events σάς περιμένουν να βιώσετε την απόλυτη γευσιγνωστική εμπειρία του White Walker.
 
VIP Launch Event Party: Η έλευση του καινοτόμου label θα πραγματοποιηθεί στις 15 Φεβρουαρίου 2019, στο 1888 Wine & Cocktail Bar στη Λευκωσία, όπου οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρώτοι τα κοκτέιλ που έχει δημιουργήσει αποκλειστικά για το White Walker ο παγκόσμιας κλάσης bartender Gabe Orta, από το Βroke Shaker Bar στο Μαϊάμι. Απαραίτητη η επίδειξη πρόσκλησης.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας