evian® 2018 Limited Edition

Για το φετινό «Limited Edition», το evian® καλωσορίζει με ιδιαίτερη χαρά για πρώτη φορά μία νεαρή Γαλλίδα ζωγράφο, την Inès Longevial, η οποία καλείται να σχεδιάσει το ετήσιο iconic μπουκάλι περιορισμένης έκδοσης. Από το 2007, το evian® κάνει πρωτοπόρες συνεργασίες με πασίγνωστα ονόματα από τον χώρο της μόδας, όπως οι Christian Lacroix, Kenzo και Alexander Wang.

Η τέχνη πάντα αποτελούσε σημείο έμπνευσης για την μόδα. Γι’ αυτό και φέτος το evian® αποφάσισε να εξυμνήσει αυτή τη μοναδική σχέση, προσκαλώντας τη νεαρή και ταλαντούχα καλλιτέχνη Inès Longevial, να δημιουργήσει τα νέα αριστουργήματα που θα ενταχθούν στη συλλογή. Έχοντας ως βάση της το Παρίσι, η 28χρονη καλλιτέχνης έχει γίνει γνωστή ανά το παγκόσμιο, μέσα από εκθέσεις της στο Παρίσι, το Βερολίνο, το Λος Άντζελες και το Σαν Φρανσίσκο. Οι πίνακές της, οι οποίοι εκπέμπουν ταυτόχρονα μια τρυφερότητα και ένα δυναμισμό, είναι εμπνευσμένοι από κορυφαίους καλλιτέχνες, όπως ο Pablo Picasso και ο Pedro Almodovar και επικεντρώνονται σε δύο βασικά θέματα: τη θηλυκότητα και τη φύση. Η Longevial, με τον ξεχωριστό της τρόπο έκφρασης, δίνει μια νέα προσέγγιση στις παραδοσιακές τεχνικές ζωγραφικής κάνοντάς τις πιο ενδιαφέρουσες.
 

Για τον σχεδιασμό του μπουκαλιού Limited Edition, η Inès Longevial εμπνεύστηκε από το ταξίδι του evian® μέσα από τις Γαλλικές Άλπεις που διαρκεί 15 χρόνια. Συγκεκριμένα η Inès Longevial δηλώνει: «Οι γραμμές από μελάνι συμβολίζουν το ταξίδι του φυσικού μεταλλικού νερού μέσα από τους βράχους των Γαλλικών Άλπεων, ενώ τα λουλούδια αντιπροσωπεύουν την ανθισμένη φύση στην επιφάνεια – μια πηγή ευχαρίστησης», αποδεικνύοντας ότι αυτή η συνεργασία δεν γιορτάζει μόνο την δημιουργικότητα και την αισθητική, αλλά λέει και την ιστορία του evian®. 

Τα evian® x Inès Longevial Limited Edition θα είναι διαθέσιμα σε γυάλινα μπουκάλια (75cl) σε περιορισμένο αριθμό.

Στην Κύπρο τα evian® εισάγονται και διατίθενται από την εταιρεία Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers Limited και μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα ξενοδοχεία, καφετέριες, εστιατόρια και καταστήματα από τον Δεκέμβριο 2018.

Δειτε Επισης

Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024
Hyundai IONIQ 5 N: Παγκόσμιο αυτοκίνητο επιδόσεων στα World Car Awards
Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου